ALLisCHAOS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Γειά σας, θέλω να αγοράσω ένα repeater για το σπίτι γιατί στο δωμάτιό μου το σήμα απ το wifi είναι πολύ αδυναμο. Έχετε να μου προτείνεται κάποιο? το ρουτερ είναι απ τα pirelli της cyta.
d_gkal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 με ενδιαφερει και μενα. ρουτερ εχω της zte απ την hol
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 1)TP-LINK Range Extender TL-WA830RE, 802.11b/g/n ή 2)DLINK Wireless N 300 Open Source AP/ROUTER καλησπερα αυτα ειναι ενταξει για ιδιωτικη χρηση..
stelakis1914 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δεν αξίζει να πάρεις ένα απλό wireless extender που έχει αυτή την λειτουργία αποκλειστικά και έχουν συνήθως μικρή εμβέλεια. Προτίμηση της αγορά ενός access point (όπως Site: αυτό για παράδειγμα) που θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως wireless repeater αλλά ίσως χρειαστείς στο μέλλον και τις υπόλοιπες λειτουργίες του.
sothoms Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Εγω μολις πηρα αυτο http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa854re-300mbps-universal-wifi-range-extender-p-PER.612717 Μια χαρα ολα. Το σημα ειναι καρφωμενο και το Transfer Rate επισης. Να αναφερω οτι το πηρα για απλη χρηση σε φιλο, αλλα μαλλον θα το παρω και για μενα, γιατι εντυπωσιαστηκα
astrea966 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 εγω παντως σαν repeater αγοραζω μονο Πηγή: edimax.παιζουν με ολα τα ρουτερ που εχω δοκιμασει με ολα τα κλειδωματα και ειναι ευκολα στο ρυθμισμα τους.τα στηνεις και τα ξεχνας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα