cabdik Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 μα τη παναγια ,ετσι μου ερχετε να ανοιξω καινουργιο θεμα...... ELF VS BLACK ADDER.........,και μετα να κλεισω το pc για μια εβδομαδα. Καπως ετσι ξεκινησε ο ΓΠΠ. ηρεμαααα, δεν χρειαζονται ακροτητεεεες...!!!! ο καθενας εχει τις αποψεις του. ΟΠΟΙΕΣ κι αν ειναι αυτες..! αν δεν σου αρεσουν, απλα μην ασχολεισαι..! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joakim Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 ηρεμαααα, δεν χρειαζονται ακροτητεεεες...!!!! ο καθενας εχει τις αποψεις του. ΟΠΟΙΕΣ κι αν ειναι αυτες..! αν δεν σου αρεσουν, απλα μην ασχολεισαι..! Μα για αυτο το εγραψα.Με χιουμορ.Νομιζει καποιος οτι με ενοχλουν οι αντιπαραθεσεις εδω μεσα;Ισα -ισα να αναβουν λιγο τα αιματα.Το μονο που πραγματικα δεν δεχομαι ,ειναι οι βρισιες.Τωρα να πει καποιος τον αλλον :εισαι νουμπας ρε-αντε διαβασε τιποτε να μαθεις -ανοιξε τα ματια σου ρεεεεε, κλπ για μενα ειναι το αλατοπιπερο.Αληθεια τωρα........ειδες πουθενα να μη δεχομαι την αποψη καποιου;θα ηταν σαν να μη θελω να ακουσουν τη δικη μου!!!!!!!Εξ αλλου αυτο κανουμε εδω μεσα:αποψεις ακουμε,γνωσεις που δεν εχουμε και περναμε ομορφα με το αντικειμενο που μας αρεσει.Φιλικοτατα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 ^^^^ με βαση το απο πανω ποστ ετσι για λιγο αλατοπιπερο :) elf εισαι νουμπας.ανοπιξε τα ματια σου ρεεεεεεεεε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Βρε εγώ όταν έκανα multitasking με την amiga μου, τέλη του 80, εσείς ακόμα λερώνατε της πάνες σας να'ούμ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μαγκια δεν ειναι το ποιος εχει τον πιο παλιο υπολογιστη ή τον πιο ισχυρο υπολογιστη, μαγκια ειναι να βοηθας αλλα ατομα στους υπολογιστες με τις οποιες γνωσεις εχεις ανευ πληρωμης απλα επειδη ετσι νιωθεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 οχι please μην ξεκινησεις το γνωστο amiga vs pc..... τελη του 80 πρεπει να επαιζα κατι adventures ης sierra.....αλλα δεν θυμαμαι ποια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orion1986 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 θανος μαλλον λες titus the fox ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Βρε sierra σου λέει ο άνθρωπος,larry laffer,kings/police/space quest,τέτοια πράγματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orion1986 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 γραψτε λαθος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 @joakim για τις θερμοκρασίες του apu πιθανόν να είχατε λάθος ενδείξεις.Αυτές τις κοιτάς με συγκεκριμένα προγράμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Tου έσβηνε λέει ομως και ο υπολογιστής από την θερμοκρασία. και εμένα υπερβολικό μου φαινεται. Ισως να είχε προβληματική ψύκτρα ή να έπεσε σε προβληματικό κομμάτι cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μπορεί να μην είχε τοποθετηθεί καλά η ψύκτρα ή να χε κάποιο ελάττωμα όπως λες,να ήθελε bios update ή να έφταιγε η τροφοδοσία.Δε κλείνει ο υπολογιστής με τη stock υπό φυσιολογικές συνθήκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joakim Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Τι να πω ρε παιδια.Εκανα οτι ξερω και δεν ξερω.Ψυκτρα after πηραμε,παστα απλωσα τελεια,την κουμπωσα με ακριβεια.......αλλα η θερμοκρασια δεν........να εφταιγε η τροφοδοσια ρωτας;μα και το τροφοδοτικο καινουργιο ειναι(corsair -δεν θυμαμαι μοντελο).Bios update αν ηθελε δεν γνωριζω,οπως και δεν ξερω να κανω. ειναι το επομενο που θα μαθω. Ποιανου φουκαρα η μητρικη θα την πληρωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα