Chaos KinG Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον παιδια, θα ηθελα να μου πει καποιος τα features που εχει η καθε εταιρια . Περα απο το performance δλδ τι αξιζει στην καθε εταιρια ? Εγω παιζω και γραφω videos σε 2560x1080p (2k).οποτε οταν παιρνω GPU παιρνω παντα την High end οποτε απο μιλαμε για full feature.Για nVIDIA ξερω μονο το PhysX τπτ αλλο και το GPU boost 2.0 το οποιο ειναι πολυ καλο σε σχεση με τη λυση της Ati.Για Ati δεν ξερω κανενα feature που να ξεχωριζει :/ εκτος απο το 3D το οποιος γινετε με οτι οθονη θελεις απλα να ειναι 3D . Διαφωτιστεμε !
Σαϊνόμπι Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Σε εκλιπαρω κανε ενα edit στον τιτλο του thread και αντικατεστησε το 'o' με 'ω'
Chaos KinG Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Σε εκλιπαρω κανε ενα edit στον τιτλο του thread και αντικατεστησε το 'o' με 'ω' χαχαχα XD sorry δεν το πρόσεξα XD
Apoll Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον παιδια, θα ηθελα να μου πει καποιος τα features που εχει η καθε εταιρια . Περα απο το performance δλδ τι αξιζει στην καθε εταιρια ? Εγω παιζω και γραφω videos σε 2560x1080p (2k).οποτε οταν παιρνω GPU παιρνω παντα την High end οποτε απο μιλαμε για full feature. Για nVIDIA ξερω μονο το PhysX τπτ αλλο και το GPU boost 2.0 το οποιο ειναι πολυ καλο σε σχεση με τη λυση της Ati. Για Ati δεν ξερω κανενα feature που να ξεχωριζει :/ εκτος απο το 3D το οποιος γινετε με οτι οθονη θελεις απλα να ειναι 3D . Διαφωτιστεμε ! Τί επεξεργαστή έχεις και πόσο είναι το budget σου; Από εκεί εξαρτάται αν θα αγοράσεις Nvidia ή AMD. Ιδίως αν ΔΕΝ έχεις intel i5/i7 Ivy, Ivy-E ή haswell καλύτερα να αγοράσεις 290 ή 290Χ για να σηκώσει τα 2560Χ1080 στα παιχνίδια που υποστηρίζουν Mantle. Στα άλλα θα σέρνεται ούτως η άλλως ανεξάρτητα του τί θα αγοράσεις αν δεν έχεις τους παραπάνω επεξεργαστές.
Chaos KinG Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Τον Fx 8350 clocked στα 4,8GHz και το Turbo core στα 5GHz. Τωρα εχω μια 7970 και δεν με εχει απογοητευσει ακομα (εχω το συστημα στην υπογραφη μου γενικα ). Budget 320-360 max ισως μεχρι 400-420 μεχρι τον δεκεμβριο.
aetos1988 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Σε αυτά τα λεφτά η καλύτερη λύση είναι η GTX 970 και θα κερδίσεις ένα 50% περίπου σε επιδόσεις όπως και στην κατανάλωση/θερμική συμπεριφορά .
thor777 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Έχεις δυνατή κάρτα και αφού όπως λές δεν σε έχει απογοητεύσει θα μπορούσες να περιμένεις για τα pirates islands απο την καινούρια χρονιά τα οποία πιθανόν να είναι στα 20 nm. Αλλά νομίζω οτι είμαστε λίγο εκτός θέματος γιατί το θέμα αφορά τα features των δυο εταιρειών, για αναβάθμιση υπάρχει άλλη ενότητα. Όσο αναφορά τα παιχνίδια δες τα benchmark. Τώρα για video editing είναι ανάλογα και με το προγραμμα. Αν υποστηρίζει Cuda τότε θα ήταν καλύτερη μια nvidia κάρτα. Αλλά ρώτα και κάποιον πιο είδικό που ασχολείται τώρα με video editing να σου πεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα