psyni Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα σας, λοιπον εκανα εγκατασταση τα yosemite και καποια στιγμη μετα απο 2 μερες κανονικησ λειτουργιας σκαλωσε, το κλεινω απο το κουμπακι του παρατεταμενο πατημα παω να το ανοιξω και οταν παω να κανω λογκιν στο ακαουντ μου σταματει η μπαρα σε ενα σημειο, εκανα update απο το ιντερνετ δεν εχω κρατησει μπακ απ οταν παω να κανω recovery μου βγαζει μια κλειδαρια και βαζω τον κωδικο που κανω λογκιν αλλα δεν παει παρακατω, τι κανω; macbook air με ssd δισκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Αυτό σου βγάζει ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psyni Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Ναι ακριβως Αυτό σου βγάζει ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Κάτι δεν πάει καλά με το link. Έχεις θέμα με το firmware password, δες εδώ πως να το αντιμετωπίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psyni Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Βγήκε ακρη, αυτο λοιπον το κλείδωμα λεγεται efi, αν δεν ξερεις τον κωδικό πας για αλλαγη μητρικής που τα νουμερα ειναι 3 ψηφία σε κόστος οπως μου είπε άνθρωπος απο το support της Apple στο τηλ 0080044145417. Εγω παλι καλα ειχα το τηλ του ανθρώπου που το αγορασα και το θυμήθηκε οποτε μπαινω για restore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Εγω παλι καλα ειχα το τηλ του ανθρώπου που το αγορασα και το θυμήθηκε οποτε μπαινω για restore Τυχερός ήσουν. Και κάνε και ενα backup του δίσκου, ή αν έχεις εναν εξωτερικό σκληρό τότε ενεργοποίησε τo Time Machine ακόμα καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Sorry για το hijack, αλλα πως μπορουμε να δουμε αν οντως ειναι ενεργοποιημενο ή οχι το firmware password ? Thanks in advance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Sorry για το hijack, αλλα πως μπορουμε να δουμε αν οντως ειναι ενεργοποιημενο ή οχι το firmware password ? Thanks in advance. Προσπαθησε να κάνεις boot στο Recovery Partition ή από ένα bootable media. Αν είναι ενεργοποιημένο θα προκύψει το λουκέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Και αν προκυψει το λουκετο, μετα θα μου δημιουργησει προβλημα αν δεν θελω να προβω σε καποια αλλαγη ? ή θα συνεχισει να λειτουργει κανονικα το μηχανημα οπως τωρα δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Το λουκέτο συνήθως προκύπτει σε αγορά μεταχειρισμένου Mac που παραλήφθηκε "ως έχει". Δηλαδή το έχει ενεργοπιήσει ο προηγούμενος κάτοχος. Πως θα προκύψει σε 'σένα αν δεν το ενεργοποιήσεις ;. Πάντως, ενημερωτικά, ρίξε μια ματιά στο άρθρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 <p>Το λουκέτο συνήθως προκύπτει σε αγορά μεταχειρισμένου Mac που παραλήφθηκε "ως έχει". Δηλαδή το έχει ενεργοπιήσει ο προηγούμενος κάτοχος. Πως θα προκύψει σε 'σένα αν δεν το ενεργοποιήσεις ;.</p> <p> </p> <p>Πάντως, ενημερωτικά, ρίξε μια ματιά στο <a data-ipb='nomediaparse' href='http://macnotes.gr/2014/01/15/setup-%CF%84%CE%BF%CF%85-firmware-password/'>άρθρο</a>. </p> Εχω ενα mb pro mid 2010 ως 2ο backup μηχανημα..... Το ειχα παρει μεταχειρο απο ενα παλικαρι πριν 3 χρονια περιπου.... Γι αυτο ρωταω...... Το μηχανακι λειτουργει υποδειγματικα ακομα και σημερα φυσικα. Απλα μην κανω καμια χαζομαρα και παει τζαμπα το καημενο. Sent from my iPad Air using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα