jmallen3 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα! Έχω το σύστημα με μητρική την Gigabyte 990XA-UD3, επεξεργαστή τον AMD FX 8320 και χθες έβγαλα την stock ψήκτρα και πάστα και έβαλα την ZALMAN CNPS10X PERFORMA σε συνδυασμό με την Gelid GC-Extreme Θερμοαγώγιμη Πάστα και μόλις ολοκλήρωσα το format για να στήσω το pc από την αρχή. Θέλω με τη βοήθεια των ειδικών: Ποια προγράμματα να κατεβάσω για να μπορώ αξιόπιστα αν ελέγχω θερμοκρασίες με τη νέα πάστα και ψήκτρα που έβαλα? Με ποια προγράμματα μπορώ να κάνω το σύστημα να δουλέψει στο full για να δω μέχρι που φτάνουν οι θερμοκρασίες? Πως μπορώ να κάνω overclock στον 8320 και να ανέβει τουλάχιστον στα 4ghz? Δεν θέλω να τον φτάσω στο μέγιστο και να πιεστεί αρκετά, αλλά να ανέβει αρκετά αν γίνεται από τα 3.5ghz που είναι stock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 1.hwinfo για πολλές πληροφορίες ή core temp μόνο για τα βασικά. 2 έχει πολλά π.χ. prime95 ή linX ,ή ψάξε γενικά για burnin test. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmallen3 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Το AMD Overdrive και το Easy Tune τι ακριβώς κάνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Σε αφήνουν να κάνεις της ρυθμίσεις του overclock μέσα από τα windows αντί να κάνεις κάθε φορά reset και αν μπαίνεις στο bios,θέλει όμως προσοχή και σχέδιο μην πειράζεις ότινανε πριν μάθεις μερικά πράγματα. Αν θες ψάξε λίγο εδώ στο insomnia έχει αρκετά θέματα που μιλάνε για το oveclock,θέλει αρκετό διάβασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmallen3 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Και τα 2 αυτά την ίδια δουλειά κάνουν?? Ποιο είναι καλύτερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Το easy tune βλέπω,στο νετ, να είναι μόνο για intel,μήπως μιλάς για κάνα άλλο;Δώσε κάνα λίνκ αν και λογικά το ίδιο θα λέμε,δες της ρυθμίσεις που έχει το κάθε ένα και κράτα αυτό που σε βολεύει εσένα ποιο πολύ. Δεν έχει καλύτερο σε αυτά τα πράγματα,σε αφήνουν να αλλάξεις ρυθμίσεις,από την στιγμή που δεν έχει κάναν bug κάποιο από τα δυο,μόνο το πλίθος των ρυθμίσεων αλλάζει,αν αλλάζει και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Και τα δύο κάνουν το easy tune ειναι της μητρικής. Το amd overdrive κατα την άποψή μου είναι καλύτερο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Ορίστε το thread που είχα ανοίξει εγώ για ακριβώς το ίδιο πράγμα και με τα ίδια κομμάτια. Κάνε μια ανάγνωση και για τα 4ghz θα βρείς πολλές απαντήσεις και ρυθμίσεις. Ελπίζω να σε κάλυψα! http://www.insomnia.gr/topic/502667-8320-oc-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα