Προς το περιεχόμενο

Iphone 6 ή Samsung Galaxy S5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα εχω iPhone 4s.. Επισης, ξερει κανεις αν υπαρχει δυνατότητα συγχρονισμού του παλιού μου iPhone με το samsung? εννοω κυριως για τηλέφωνο, mail, κτλ..

Δημοσ.

S5 δεν θα επαιρνα μονο και μονο για την απαισια αισθηση ψευτικης πλαστικουρας που εχει

Αυτό που λες δυστυχώς ισχύει.. Αν και είναι πολύ καλό κινητό, εμφανισιακά δεν λέει και πολλά..

Υπάρχει κανείς που να έχει χρησιμοποιήσει γενικά το iPhone 6 να μου πει κάποιες εντυπώσεις;

Δημοσ.

Εγώ πάντως μετα το 4S που είχα όπως φαίνεται και στην υπογραφή μου πήγα στο Xiaomi Mi3w 64GB και δεν ασχολούμαι άλλο με το τι θα πάρω.... ;)

Δημοσ.

iphone 6 χωρίς καν σκέψη ή ακομα και htc one (M8)...πάντως, τώρα που θα ρθει κι επίσημα το iphone ελλάδα, το samsung s5 θα φτάσει σε ξεφτίλα τιμές (κι έτσι πρέπει) στα skroutzoμάγαζα, οπότε περίμενε λίγες μέρες γτ η τεράστια διαφορά χρημάτων πλέον μπορεί να σε ψήσει να πας προς samsung....σε περίπτωση πάντως που θες οπωσδήποτε android και "lagsung" ( :lol: ), όπως είπε κι ενας φίλος πιο πάνω, πάρε το samsung iphone 5s...εεε συγνώμη εννοώ samsung alpha  :lol:  :lol:  :lol:

Δημοσ.

iphone 6 χωρίς καν σκέψη ή ακομα και htc one (M8)...πάντως, τώρα που θα ρθει κι επίσημα το iphone ελλάδα, το samsung s5 θα φτάσει σε ξεφτίλα τιμές (κι έτσι πρέπει) στα skroutzoμάγαζα, οπότε περίμενε λίγες μέρες γτ η τεράστια διαφορά χρημάτων πλέον μπορεί να σε ψήσει να πας προς samsung....σε περίπτωση πάντως που θες οπωσδήποτε android και "lagsung" ( :lol: ), όπως είπε κι ενας φίλος πιο πάνω, πάρε το samsung iphone 5s...εεε συγνώμη εννοώ samsung alpha  :lol:  :lol:  :lol:

χα χα.. φαίνεται δεν είσαι και πολύ fan της samsung..

Δημοσ.

Μεταξύ iphone 6 και galaxy s5 θα διάλεγα το iphone αν δεν υπήρχε χρηματικό θέμα.

Εγώ θα σου έλεγα να δεις και το z3 compact αν θες κάτι σε android. Έχω 2μιση μέρες να το φορτίσω με τα πάντα ανοιχτά και έχω ακόμα 30% μπαταρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...