Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 140-150 max

ii) Tη χρήση του υπολογιστή 5-6 σελίδες iternet, youtube ή online radio, 3 email outlook, άντε και καμια ταινία download.

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: οχι

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?  οχι

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) οχι

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Από εμένα

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Έχω Widows 7 pro ή Home prem

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? - ισως? (μετά από καιρό) 

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> οχι

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> οχι (έχω την nvidia 210 αν κάνει?)

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:

Ναι έχω- κουτί, τροφοδοτικό,σκληρό,καρτα γραφικών nvidia 210 κτλ

Θέλω μητρική, επεξεργαστή, μνήμες.

Ο υπάρχον που θέλω για αναβάθμιση είναι:

Athlon 64 x2 3800. 

Gigabyte MA780G -UD3H  

ddr2 800mhz

nvidia 210

Tι λέτε με 140 περίπου παίρνω κάτι που να αξίζει την αγορά value for money

Δημοσ.

τα ήδη υπάρχοντα κομματια ποια είναι συγκεκριμένα?

Athlon 64 x2 3800. 

Gigabyte MA780G -UD3H  

ddr2 800mhz

nvidia 210

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...