Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχεις δικαιο , για να μην σε ζαλιζω , ποιο ειναι πιο σημαντικο και για τι διαφορες μιλαμε σε επιδόσεις ?

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και κατι ακομα , επειδη σαν χαρακτηριστικα για την τιμη τους εχουν πολυ καλα οι geil που μπορω να δω ποιες ψυκτρες δεν θα ειναι συμβατες ?

Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα όλες θα είναι συμβατές..απλά πρόσεξε να είναι χαμηλές για να μη βρίσκουν στην ψύκτρα και να λειτουργούν στο 1.5V

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και παλι , μετα απο λιγο καιρό πηρα ολα τα κομμάτια για το πισι και σήμερα τα συνέδεσα μεταξυ τους .
Θα ηθελα μια βοηθεια σε καποια πράγματα .

Πρωτα απόλα υπάρχει μια ασυμβατότητα μεταξυ των εξόδων απο την καρτα γραφικων (xfx r9 280 ) με την οθονη (Link.png Site: dell  ).
H καρτα εχει ως εξόδους hdmi, 2x mini display port , 2 dvi και η οθονη display port ,vga , dvi .
Ποια θα ηταν η καλυτερη και πιο οικονομικη λυση για την σύνδεση της οθονης ? 
Παρολα αυτα συνδεσα με ενα hdmi την tv .

Κανοντας το πρωτο boot χωρις να εχω βαλει λειτουργικό μου εβγαζε μια εικονα της gigabyte και οτι και να παταγα για να μπω στο bios  μου εβγαζε μια μαυρη οθονη .Αν δεν παταγα τπτ μου ζηταγε boot device .Απο οτι διαβασα παίζει να μην μπορει η οθονη να παίξει την αναλυση του bios .

Στην συνεχεια έβαλα ενα φλασακι με τα win τα εγκατέστησα κανονικα στον ssd και μετα πηγενοντας στον υπολογιστη μου δεν μου εμφανιζει τον δευτερο σκληρο που εχω συνδεση παρολο που φαίνεται στις συσκευές του πινακα ελεγχου.

Και ενα τελευταιο  τρεχοντας στο run dxdiag

για να δω αν ειναι ενταξη η gpu μου εμφανιζει hd 7900 series.

Οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη   :)

Δημοσ.

Δε καταλαβαίνω γιατί έχει ασυμβατότητα η οθόνη με την κάρτα γραφικών, σύνδεσε την με dvi, το καλώδιο πρέπει να υπάρχει ήδη στα παρελκόμενα. Η κάρτα γραφικών σου βγάζει hd 7900 γιατί η 280 είναι η 7950 rebranded. Ο σκληρός θα εμφανιστεί αν πατήσεις δεξί κλικ στον υπολογιστή μου->Διαχείριση->Διαχείριση δίσκων-> και μετά πατήσεις δεξί κλικ πάνω στον δίσκο που δε φαίνεται Εκχώρηση νέου τόμου. Μετά απλά θα εμφανιστεί κανονικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ασυμβατότητα εννοώ πως δεν ταιριάζουν απευθείας, από καλωδια είχε ενα vga και ενα display port.

Τι ανταπτορα να παρω ?(βρήκα ενα vga to dvi προς το παρών)
Αυτο με την μαυρη οθονη στο bios ισχυει ?(στο μόνιτορ φαίνεται μια χαρά αν και κανει κατι σπασιματα η εικονα οταν ξεκιναει .)

Οσο για τον δισκο κανω αυτα που λες μου λεει formating , μενει σε αυτη την κατάσταση κανα πεντάλεπτο και μετα έβγαλε οτι απετυχε η διαδικασια και τον έβγαλε raw .Μετα τον εκανα ενα φορματ  και τωρα τον βγαζει ntfs primary και οταν παω να μπω φορτώνει αργει αρκετα παρολο που ειναι αδειος .Επίσης μεχρι να κανω το φορματ του δισκου κόλλησε το computer managment κανα 2 φορες και τωρα δεν μου ανοίγει το disk managment για να δω μήπως άλλαξε κατι 

Επεξ/σία από theo93
Δημοσ.

κανοντας καποια update πριν μπουν τα win 8.1 δεν μου εμφανιζει καν τον δισκο ουτε στο manager ουτε στο computer...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...