Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με βάση τα reviews ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες. Ειδικά σε gaming pc θα έχεις πρόβλημα.

Για gaming πρέπει να δώσεις 50-60 για κουτί.

Για πιο φθηνό έχω ακούσει καλά λόγια και reviews για το cougar mx300. Μόνη παρατήρηση είναι ότι η R9 280 είναι 29εκ και το cougar έχει χώρο 31εκ.

Χωράει όμως, δεν θα έχεις πρόβλημα.

http://www.e-gate.gr/cougar-black-mx300-middle-atx.html

Εγώ έχω το raijintek agos. Αρχικά δεν με ενθουσίασε το σχέδιο, αλλά από κοντά είναι ωραίο (σε μαύρο χρώμα). Εσωτερικά πάντως είναι σούπερ. Αφαιρούμενα μαγνητικά φίλτρα παντού για την σκόνη, αφαιρούμενο cage δίσκων και πολύ καλή θερμική απόδοση.

• Like 1
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δημοσ.

ωραία η οθόνη που πρότεινες άλλα η http://www.e-shop.gr/lg-23mp65hq-p23-ips-led-monitor-full-hd-black-p-PER.169985 μου αρεσει περισσότερο λογο του μικρού κενου στις άκρες .

για κουτι τι αλλες προτασεις εχετε ; 

Link.png Site: αυτο ειναι καλο ;

να ξερεις οτι αυτη η οθονη εχει χαλια βαση (την εχω και ξερω)

Δημοσ.

το Link.png Site: εχει το eshop , 

επειδή δεν εχω ιδεα απο monitor , στην ποιότητα εικονας εχουν τοσο μεγαλη διαφορα οι εν λόγω lg με την dell ?

Ειχα αποφασίσει να μην παω στην dell γιατι θεώρησα οτι τα extra χρηματα που ζηταει θα ειναι για την καλύτερη βαση , τα hub , που γυρναει και αυτα , σαν πανελ αξιζει η διαφορα ?

Και κατι αλλο , επειδη το pc  θα ειναι σε αλλο δωματιο απο το modem , καλυτερα ειναι να παρω usb wifi ή να τραβήξω καλωδιο κανα 7αρι μετρα ? 

Δημοσ.

Στις 19 θα το φέρει το κουτί το eshop και είναι και τσιμπημένη η τιμή του.

Αν μπορείς να πάρεις τη Dell,προτίμησε την.Είναι καλύτερη σε πόσους τομείς.

Δημοσ.

Καμια αλλη προταση σε κουτι ,μαξ 60 ευρο ;

Με το μοντεμ τι λετε να κανω ; 

Για οθονη κοιταω προς DELL  αλλα αξιζει τα εξτρα 40 ευρο ;

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις σου, σωστο αυτο με την οθονη , αλλα για κουτι σκεφτομουνα κατι με τζαμι .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...