Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

Προχθες δημοσιευσα ενα αρθρο σχετικα με την αγορα νεου φορητου και μου προταθηκε ο:

Lenovo G510

Επεξεργαστης: i7MQ

RAM: 6GB

Καρτα γραφικων: AMD R7 265 2GB

Σκληρος δισκος: HDD 1TB

Τον πηρα στα χερια μου. Περασα τα 7αρια Pro με το dvdακι, εβαλα κωδικους και ολα καλα! Μεχρι που εφτασε η στιγμη να εγκαταστησω τους drivers. Πηγα στο site της Lenovo, τους κατεβασα, εγκατεστησα καποιους μεχρι που κατεληξα στον Intel Video Driver for Windows 7 (32-bit, 64-bit) - Lenovo G410, G510. Παταω για το set up και μου εμφανιζει το εξης μηνυμα: This computer does not meet the minimum requirements for installing the software.

Εκτος απο αυτο το προβλημα, νοιωθω πως η ανταποκριση του υπολογιστη σε απλες λειτουργιες π.χ. browser, ακομα και το touchpad ειναι καπως αργη με μερικα ψιλοlag.

Θα ηθελα τις αποψεις μηπως βγαλω ακρη και επανακτησω τον ενθουσιασμο μου για την καινουρια αγορα :D

• Like 1
Δημοσ.

Διάλεξες την σωστή έκδοση τους (32/64ΒΙΤ) ; Είσαι σίγουρος ότι έχει dual graphics ; 

Πρέπει να βάλεις τους drivers της R7 265 σίγουρα ... Αν έχεις dual graphics τότε πρέπει να βάλεις τους drivers της Intel 

Βάλε ένα λινκ του μοντέλου καλύτερα

Δημοσ.

Διάλεξες την σωστή έκδοση τους (32/64ΒΙΤ) ; Είσαι σίγουρος ότι έχει dual graphics ; 

Πρέπει να βάλεις τους drivers της R7 265 σίγουρα ... Αν έχεις dual graphics τότε πρέπει να βάλεις τους drivers της Intel 

Βάλε ένα λινκ του μοντέλου καλύτερα

Ναι η σωστη εκδοση ειναι, 64bit. 

Δε ξερω αν εννοεις το μοντελο του υπολογιστη. http://www.mgmanager.gr/lenovo_g510_i74700mq156hd6gb1tbm265_2gbfreedos_y_5428182/el/pid/19184/

Ή το μοντελο της καρτας γραφικων. Πως βλεπω αν εχω dual graphics;

Δημοσ.

Κάρτα Γραφικών AMD Radeon R7 M265 2GB λέει αλλά έχει και ο επεξεργαστής λογικά θα έχεις dual graphics 

Βάλε τους drivers από εδώ 

attachicon.gifg510.png

Απο εδω τους κατεβασα αλλα τιποτα.

Δημοσ.

Κατέβασε και τους AMD 

έχεις βάλει όλους του άλλους χωρίς πρόβλημα ;;

Στη διαχείριση συσκευών τι σου βγάζει ; Σου έχει κανένα θαυμαστικό ; 

Δημοσ.

Κατέβασε και τους AMD 

έχεις βάλει όλους του άλλους χωρίς πρόβλημα ;;

Στη διαχείριση συσκευών τι σου βγάζει ; Σου έχει κανένα θαυμαστικό ; 

Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) Αυτο γραφει για το θαυμαστικο στην καρτα γραφικων

Αυτο το βγαζει λογικα γιατι οταν παω να τρεξω τον AMD Catalyst Control Center μου βγαζει το εξισης Error:

to run this application you first must install one of the following versions of the .NET Framework:

v4.0

Contact your application publisher for instructions about obtaining the appropriate version of the .NET Framework.

Δημοσ.

Το θαυμαστικο δεν φευγει οτι και να το κανω. Unistall και μετα scan αλλα και παλι μετα το restart δε γινεται τιποτα! Ακομα υπαρχει το θαυμαστικο, λεει πως δεν λειτουργει η συσκευη (error 43)

Δημοσ.

Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) Αυτο γραφει για το θαυμαστικο στην καρτα γραφικων

Αυτο το βγαζει λογικα γιατι οταν παω να τρεξω τον AMD Catalyst Control Center μου βγαζει το εξισης Error:

to run this application you first must install one of the following versions of the .NET Framework:

v4.0

Contact your application publisher for instructions about obtaining the appropriate version of the .NET Framework.

Ωραια τοτε πρεπει να εγκαταστησεις και το .net framework 4.5 απο εδω: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30653διαλεξε γλωσσα αν εχεις ελληνικα windows τοτε περασε το ελληνικο αν εχεις αγγλικα τοτε το αγγλικο.

Δημοσ.

Για να μην εκκινώ νέο τόπικ (αφού το πρόβλημα είναι το ίδιο) γράφω εδώ.

Ό,τι και να έχω προσπαθήσει (solution center, uninstall και install drivers με διάφορες σειρές) το g510 δε βλέπει ούτε τον 4600 του επεξεργαστή, ούτε και την R7 m265.

Έχω επίσης κάνει ό,τι update έχουν και δεν έχουν τα Windows 7 που έβαλα, δίχως καμία ...πρόοδο.

Κάπου είδα σα συμβουλή την απενεργοποίηση της radeon μέσω bios και έπειτα φόρτωση των οδηγών.

Παρά ταύτα οι μόνες επιλογές που μου δίνει είναι για switchable cards και shared.

Τα μηνύματα που λαμβάνω είναι τα error 43 (όταν φορτώνω και ...μισοβλέπει την r7 m265) και το άλλο (για intel) που λέει ότι δεν έχει ο υπολογιστής τα requirements.

Έχει βρει κανείς την πατέντα;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Κατεβασε το lenovo solution center.

Πηγαινε στην επιλογη για τους drivers και αστο μονο του να σου βρει τα παντα.

http://support.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/lenovo-g-series-laptops/lenovo-g510-notebook/downloads/DS014950

Θα το κατεβασω και θα ξαναποσταρω.

Για να μην εκκινώ νέο τόπικ (αφού το πρόβλημα είναι το ίδιο) γράφω εδώ.

Ό,τι και να έχω προσπαθήσει (solution center, uninstall και install drivers με διάφορες σειρές) το g510 δε βλέπει ούτε τον 4600 του επεξεργαστή, ούτε και την R7 m265.

Έχω επίσης κάνει ό,τι update έχουν και δεν έχουν τα Windows 7 που έβαλα, δίχως καμία ...πρόοδο.

Κάπου είδα σα συμβουλή την απενεργοποίηση της radeon μέσω bios και έπειτα φόρτωση των οδηγών.

Παρά ταύτα οι μόνες επιλογές που μου δίνει είναι για switchable cards και shared.

Τα μηνύματα που λαμβάνω είναι τα error 43 (όταν φορτώνω και ...μισοβλέπει την r7 m265) και το άλλο (για intel) που λέει ότι δεν έχει ο υπολογιστής τα requirements.

Έχει βρει κανείς την πατέντα;

Ευχαριστώ

Ακριβως τα ιδια εχω δοκιμασει και εγω και λαμβανω τα ιδια errors. Αυτο που λεει ο φιλος για switchable cards και shared δεν εχει ιδεα τι ειναι.

Δημοσ.

Θα το κατεβασω και θα ξαναποσταρω.

Ακριβως τα ιδια εχω δοκιμασει και εγω και λαμβανω τα ιδια errors. Αυτο που λεει ο φιλος για switchable cards και shared δεν εχει ιδεα τι ειναι.

Βρέθηκε η λύση αδερφέ.

1.Κάνε uninstall ό,τι driver έχεις κάνει για γραφικά (amd και intel) και ταυτόχρονα βεβαιώσου ότι έχεις κάνει όλα τα update των windows

2. Μετά πήγαινε εδώ: https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?DwnldID=24348&lang=eng&ProdId=3720και βάλε τον driver της intel

3. Κάνε restart και μετά βάλε κανονικά τους driver της amd (catalyst): http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows%207%20-%2064

Με χαρά θα δεις για πρώτη φορά (χαχα) σε εκείνο το installation όντως να τρεμοπαίζει η οθόνη. Θα σου κάνει prompt για restart. Χώσου και είσαι οκ.

Ελπίζω να σου δουλέψει και σένα

Δημοσ.

Βρέθηκε η λύση αδερφέ.

1.Κάνε uninstall ό,τι driver έχεις κάνει για γραφικά (amd και intel) και ταυτόχρονα βεβαιώσου ότι έχεις κάνει όλα τα update των windows

2. Μετά πήγαινε εδώ: https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?DwnldID=24348&lang=eng&ProdId=3720και βάλε τον driver της intel

3. Κάνε restart και μετά βάλε κανονικά τους driver της amd (catalyst): http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows%207%20-%2064

Με χαρά θα δεις για πρώτη φορά (χαχα) σε εκείνο το installation όντως να τρεμοπαίζει η οθόνη. Θα σου κάνει prompt για restart. Χώσου και είσαι οκ.

Ελπίζω να σου δουλέψει και σένα

Ολους τους drivers της AMD να βαλω;; μαζι με τους beta και τον Optional:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...