RottenLungs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το προηγούμενο θέμα ήταν αυτό (αλλα λόγω παλαιότητας δεν μπορώ να απαντήσω). Τελικά το λύσαμε το θέμα με το πλαστικό; Έψαξα αλλα απο αυτά που βρήκα όλα ήταν πλαστικά. Τελικά πήρα έναν και τον χρησιμοποιώ άπειρα αλλα άμα είναι να τρώω πλαστικό τον πετάω στο δευτερόλεπτο. Εμένα μου αρέσουν στον ατμό όλα αρκετά παραπάνω και με βολεύει και άπειρα, οπότε θέλω να βρώ μία λύση (Η κατσαρόλα δεν χωράει και πολλα για να τα κάνεις στον ατμό και δεν με βολεύει) Κανένας που να το έχει λίγο παραπάνω ή να το έχει ψάξει στο παρελθόν; Το πλαστικό που χρησιμοποιούν, στην θερμοκρασία που πιάνει ο ατμός βγάζει καρκινογόνες ουσίες; Εγω έχω τον BRAUN FS20. Υ.Γ. Δεν είναι παράλογο το γ@μημένο το βιβλιαράκι να μην σου έχει αναλυτική σύσταση των υλικών. Θέλω να παώ σε έναν φοβερό καθηγητή υλικών που είχα στο παρελθόν αλλα τι να τον ρωτήσω; Ελπίζω η BRAUN να απαντάει στα mail. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2014 από RottenLungs
rus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 8 χρονια εχουν περασει, αλλα για να μην ανοιγει νεο θρεντ, ειναι καρκινογονοι οι πλαστικοι ατμομαγειρες??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα