Maverickj13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα, Ψάχνω να αγοράσω την πρώτη μου τηλεόραση οπότε και προσπαθώ να διαβάσω ότι περισσότερο μπορώ πάνω στο θέμα. Έχουμε απόσταση 3 μέτρα, με κύρια χρήση ταινίες, άρα μας ενδιαφέρει το χρώμα και να μην κόβονται καρέ. Το μεγάλο ερώτημα είναι το budget. Είχα προσανατολιστεί Site: εδώ μέχρι που είδα ότι υπάρχουν πολύ καλά σχόλια και για Site: αυτήν . Πιστεύω ότι όντως δε θα μετανιώσω τις παραπάνω ίντσες. Μήπως πρέπει να πάω σε κάποια 50 άρα όμως που να είναι πιο basic στις λειτουργίες (3d αδιάφορο, το σμαρτ απλά το θεωρώ ένα καλό μπόνους) γιατί προφανώς δε θέλω να ξεφύγω στα χρήματα ( τα 650 είναι το πολύ πάνω όριο). Η πρόταση σας ποια θα ήταν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Η 6320 είναι πολύ αξιοπρεπής επιλογή. Για την απόσταση που είσαι, η 42" είναι "μικρή". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα, Ψάχνω να αγοράσω την πρώτη μου τηλεόραση οπότε και προσπαθώ να διαβάσω ότι περισσότερο μπορώ πάνω στο θέμα. Έχουμε απόσταση 3 μέτρα, με κύρια χρήση ταινίες, άρα μας ενδιαφέρει το χρώμα και να μην κόβονται καρέ. Το μεγάλο ερώτημα είναι το budget. Είχα προσανατολιστεί Site: εδώ μέχρι που είδα ότι υπάρχουν πολύ καλά σχόλια και για Site: αυτήν . Πιστεύω ότι όντως δε θα μετανιώσω τις παραπάνω ίντσες. Μήπως πρέπει να πάω σε κάποια 50 άρα όμως που να είναι πιο basic στις λειτουργίες (3d αδιάφορο, το σμαρτ απλά το θεωρώ ένα καλό μπόνους) γιατί προφανώς δε θέλω να ξεφύγω στα χρήματα ( τα 650 είναι το πολύ πάνω όριο). Η πρόταση σας ποια θα ήταν? τι ακριβως εννοεις? για το χρωμα, να πας να δεις το μοντελο που σε ενδιαφερει απο κοντα. ο,τι και να σου πω εγω, και ο καθενας μας, δεν ειναι το ιδιο...!! για τα καρε δεν καταλαβαινω....., για εξηγησε το λιγο..! Ααα, και εννοειται με την αποσταση που εχεις απο 46 + ανω..! και 55αρα (που λεει ο λογος) αν βρεις ακομα καλυτερα. μην σου φαινεται περιεργο. την συνηθιζεις πολυ γρηγορα....!! εχω 42αρα και ξερω..! να σου βαλω μερικες προτασεις http://www.skroutz.gr/s/4640095/Samsung-UE48H6200.html http://www.skroutz.gr/s/4765729/LG-47LB650V.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα