Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ασύρματη εκτύπωση σε HP Deskjet Ink Advantage 4640


kax54638

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγόρασα πρόσφατα ένα HP Deskjet Ink Advantage 4640 e-All-in- One πολυμηχάνημα. Έκανα την διαδικασία εγκατάστασης βήμα προς βήμα όπως αναφέρεται στις οδηγίες προκειμένου να συνδέσω το πολυμηχάνημα ασύρματα με ένα DELL laptop με Windows 8.1 μέσω ενώ router ZTE της hol. Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε επιτυχώς χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Όλα τα διαγνωστικά δείχνουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ωστόσο όταν πάω να τυπώσω κάτι συμβαίνει ΠΑΝΤΑ το εξής. Ξεκινάει κανονικά η εκτύπωση και μετά από λίγη ώρα τα  windows βγάζουν ένα μήνυμα σφάλματος ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα στην εκτύπωση και το τάδε αρχείο δεν μπόρεσε να εκτυπωθεί. Σε εκείνο το σημείο η εκτύπωση διακόπτεται και ο εκτυπωτής βγάζει έξω το χαρτί με ότι έχει προλάβει να τυπώσει μέχρι να εμφανιστεί το μήνυμα, σαν δηλαδή να ακύρωσε κάποιος την εκτύπωση. Αν πρόκειται για έγραφο με μια σελίδα συνήθως προλαβαίνει να το τυπώσει κανονικά. ωστόσο το μήνυμα λάθους που ανέφερα εμφανίζεται και πάλι παρόλο που έχει ολοκληρωθεί η εκτύπωση. Αν είναι όμως 2-3 ή παράπανω κάπου στην 2η σελίδα θα διακοπεί η εκτύπωση με το παραπάνω μήνυμα λάθους. Να διευκρυνήσω ότι μέσω usb όλα λειτουργούν κανονικά, ενώ πουθενά δεν εμφανίζεται σε κάποιο διαγνωστικό λάθος. Επίσης όταν σκάναρα ασύρματα μια εικόνα μεταφέρθηκε κανονικά στον υπολογιστή χωρίς κανένα θέμα.

Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το ρουτερ είναι για τα μπάζα δυστυχώς, όσα ίσα για να μπαινει καποιος στο νετ. εγώ το έχω μονο γιατί συγχρονίζει ψηλά στη γραμμή μου και ζεσταίνεται και όταν κολαει του κάνω ρεσετ. το ασύρματο το έχω κλειστό και υο δουλεύω μέσω ενος belkin που βρηκα σε προσφορά με μια lan θύρα που παιζει συνέχεια απο τοτε που το έβαλα στην πριζα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά ψάχνοντας λίγο, βρήκα ότι είναι συχνό φαινόμενο σε διάφορους ασύρματους εκτυπωτές Hp. Κάποιος χρήστης ανέφερε ότι του δημιουργούσε πρόβλημα το bitdefender antivirus το οποίο έτρεχα και εγώ. Το απεγκατέστησα και ως δια μαγείας, τα προβλήματα λύθηκαν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν χρειάζεται απεγκατάσταση. Κι εμένα σε Canon το bitdefender Δεν άφηνε καθόλου να τυπώσει. Του φτιάχνεις ένα rule να το επιτρέπει και τελείωσε.

 

Πως γίνεται αυτό; Δεν μπόρεσα πουθενά να βρω κάποια επιλογή. Μιλάω πάντα για το antivirus free edition.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χμμμ για το antivirus δεν ξέρω, εμένα μου το μπλόκαρε το firewall (έχω το internet security). Αν κάνεις μια αναζήτηση στο Google πχ με bitdefender antivirus blocks wireless printing όλο και και θα σου βγάλει για το antivirus συγκεκριμένα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...