benign Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Ό μηχανικός δεν έχει λειτουργικό είναι αποθήκη. Ή εγκατάσταση έγινε σε οθόνη με χαμηλότερη ανάλυση οπότε ολα έγιναν καλά. Το πρόβλημα είναι ότι με το DVI D στην υψηλή ανάλυση δεν μπουταρουν οι ssd ενώ με HDMI στη χαμηλότερη ανάλυση όλα perfect. Στο προηγούμενο σύστημα με gigabyte και 3770k δεν υπήρχαν τέτοια προβλήματα . Τι να κάνω , να πάρω καλώδιο HDMI ,που υποστηρίζει 1440 ή ένα display port . Μήπως είναι bug της μητρικής; Τι στα διαλα επιτέλους . Είμαι σχεδόν ένα μήνα χωρίς πισι. Ειχα ακιβως τον ιδιο δισκο με σενα ,και μολις χαλασε εκτος εγγυησης.Και εγω τον ειχα μονο για αποθηκετευτικο και μου εκανε διαφορα κουλα το συστημα.Για μενα πριν σκεφτουμε και τα αλλα,αν δεν σου ειναι μεγαλος κοπος,τρεξε ενα hd sentinel.
HALF EVIL Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 ΟΚ Ευχαριστώ, θα το δω αν καιαπ ότι θυμάμαι δεν έδειχνε πρόβλημα.
HALF EVIL Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Κανένα θέμα και με το HS. Το πρόβλημα πλέον το εντοπίζω ή στην οθόνη, ή Στην κάρτα γραφικών ή στους drivers της nvidia.
HALF EVIL Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Τελικά όταν αποκλίσεις όλα τα απίθανα, μένει το προφανές. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο τεχνικός που είχα πάει το πισι να το δει, έβαλε απρόσεχτα το DVI D Στην υποδοχή της κάρτας με αποτέλεσμα να στραβδώσουν 2 πινάκια και το πισι να μην μπουτάρει. Τώρα το πρόσεξα, τα ίσωσα και όλα οκ. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τον κόπο τους και συγγνώμη Για την ταλαιπωρία. Να τελειώσω τονίζοντας την ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ που βασιλεύει έξω στους υποτιθέμενους επαγγελματίες του χώρου που μου έλεγαν ότι με το HDMI και στα 1080 θα έχω καλύτερη εικόνα από τα 1440 γιατί η ψηλή ανάλυση δίνει χειρότερο αποτέλεσμα. Επίσης ότι στις οθόνες δεν χρειάζεσαι 1440 αφού στις τηλεοράσεις πέρνεις το ανωτερο 1080. Ακούστε σύγκριση. Επίσης ότι μόνο καλώδιο HDMI rev 2 δινει 1440 και προορίζεται για τηλεοράσεις 4κ. Όσο για το display port τι είναι αυτό; τρώγεται;
benign Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ολυ αυτη η ταλαιπωρια για 2 πινακια. Τον χαστουκισες τουλαχιστον?
HALF EVIL Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Τέλος καλό όλα καλά. Τι να του πω του παπάρα. Εγώ φταίω που εμπιστεύομαι τον κάθε άσχετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα