HALF EVIL Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Στην υπογραφή μου. Τελικά κατάφερα να μπω στο bios αλλά εγκατάσταση γιοκ. Δεν δοκιμασα το gparted ακομα. μπορεις να μου δωσεις περισσότερες οδηγιες τι ακριβώς θα κάνω?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ πάντως. Έκανα clear cmos Από το κουμπί αλλά τίποτε. Άλλαξα καλώδια , ούτε. Πιθανώς οι μνήμες είναι ασύμβατες; καλησπερα οι μνημες δεν ειναι ασυμβατες απο οτι κοιταξα αλλα μπορει να μην τις βλεπει η μητρικη στις σωστες τιμες και να πρεπει να την ρυθμισεις εσυ... Στην υπογραφή μου. Τελικά κατάφερα να μπω στο bios αλλά εγκατάσταση γιοκ. Δεν δοκιμασα το gparted ακομα. μπορεις να μου δωσεις περισσότερες οδηγιες τι ακριβώς θα κάνω? http://gparted.org/download.php μπαινεις εδω και κατεβαζεις το iso το περνας με το καταλληλο προγραμμα σε ενα cd ή σε ενα stickaki με το καταλληλο προγραμμα και βαζεις το συστημα να μπουταρει απο απο αυτο οταν μπεις στην επιφανεια εργασιας σου ανοιγει ενα εργαλειο για να διαμορφωσεις τους δισκους με πολυ ευκκολο περοιβαλλον... διαμορφωσε τους σνα μη κατανενημενο χωρο ή σε ntfs...
HALF EVIL Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ. Τις μνημες τις βλέπει στα 1600 στις default ρυθμισεις αλλά no problem με το κατάλληλο προφιλ πάνε στα 1866. Σίγουρα δεν είναι θεμα μνημων. Θα κάνω αυτό που είπες και βλέπουμε.
HALF EVIL Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Problems updated. Έγινε η εγκατάσταση των win 8.1 Και των 7 ,αλλά και στις 2 περιπτώσεις με το που περνάω τους οδηγούς της μητρικής από το cd Και μετά τους τελευταίους nvidia , το πισι ΔΕΝ μπουταρει. Δεν ανάβει καν το led του δίσκου. Άμα σ έχουν φτύσει..... Προκαλώ όποιον καταφέρει και μου περάσει win Και δεν χτυπήσει ένεση στο τέλος, έχει 50 ευρα.
orion1986 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 φαντάζομαι οι δίσκοι σου Δεν έχουν θέμα ετσι?
HALF EVIL Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δεν νομίζω ταυτόχρονα να έχουν πρόβλημα και οι δύο. Απίθανο. Μήπως οι τελευταίοι οδηγοί της nvidia έχουν πρόβλημα;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Problems updated. Έγινε η εγκατάσταση των win 8.1 Και των 7 ,αλλά και στις 2 περιπτώσεις με το που περνάω τους οδηγούς της μητρικής από το cd Και μετά τους τελευταίους nvidia , το πισι ΔΕΝ μπουταρει. Δεν ανάβει καν το led του δίσκου. Άμα σ έχουν φτύσει..... Προκαλώ όποιον καταφέρει και μου περάσει win Και δεν χτυπήσει ένεση στο τέλος, έχει 50 ευρα. καλημερα εφοσον στρωνεται το συστημα και στα δυο λειτουργικα γιατι δεν χρησιμοποιεις το easy driver να αναλαβει αυτο να βρει τους βελτιστους οδηγους γιατι και μενα μου εχει τυχει απο τα α επισημα σαιτ προβλημα και με με εχει διευκολυνει.... εναν εναν και επανεκινησεις να δεις σε ποιον κανει το προβλημα...
HALF EVIL Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ. Έχω ακούσει ότι τέτοιου είδους προγράμματα δεν είναι και τόσο αθώα και έμπιστα.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ. Έχω ακούσει ότι τέτοιου είδους προγράμματα δεν είναι και τόσο αθώα και έμπιστα. παρολλο που δεν αντιλαμβανομαι την εννοια αθωο και εμπιστο σε μενα που το εχω λειτουργησει γι αυτο και το προτεινω ειναι αξιοπιστο το σαιτ και το προγραμμα και μου εχει λυσει τα χερια οποτε μην " του επιτρεπεις να βαζει την ουρα του παλι..." υπαραχουν και αλλα να σου προτεινω αν θες αλλα αυτο αυτη τη στιγμη ειναι με τις πιο ενημερωμενες βασεις....
HALF EVIL Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Λοιπόν, όπως είπα και παραπάνω, ξανά έκανα καθαρή εγκατάσταση των win 8.1 η οποία και Έγινε κανονικά. Περαστηκαν οι οδηγοί της μητρικής και από το CD και από το site της asus Και με το easy driver που μου είπε το παιδί παραπάνω. Στην επανεκκίνηση ο δίσκος με το OS δεν μπουτάρει. Στο πάνελ της μητρικής το μήνυμα λάθους είναι Α2 IDE DETECTED. Έγινε αλλαγή καλωδίων, θέσεων sata, μόνο ο δίσκος του λειτουργικού, τίποτε. Σε προσπάθεια πριν την επανεκκίνηση να περαστούν οι οδηγοί της nvidia ,κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης ή οθόνη μαύρισε, έγινε επανεκκίνηση και ο δίσκος δεν μπούταρε. Στη διαχείριση συσκευών η μια κάρτα γραφικών έχει ερωτηματικό , προφανώς γιατί δεν είναι περασμενοι οι οδηγοί. Τελικά σε τι να προβώ; Σε bios update? Σε ωμότητες κατά του Πισι? Για πέστε ρε παιδιά τι γίνεται μ αυτό το error code A2? Α, έγινε και clear Cmos, τίποτε.
Sarandis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δοκίμασε μια μια τις κάρτες γραφικών. Και στις 2 pci-e, με drivers περασμένους.
HALF EVIL Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Το θέμα είναι ότι δεν περνιουνται οι οδηγοί.
HALF EVIL Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Το πρόβλημα λύθηκε κατά ένα μέρος. Όλα εγκαταστάθηκαν, λειτουργικό, οδηγοί, κλπ. Όμως συμβαίνει το εξής. Όταν έχω την οθόνη συνδεδεμένη με DVI-D το πισι δεν μπουτάρει. Όταν βάζω HDMI το πισι μπουτάρει κανονικά, όμως η ανάλυση πέφτει Στα 1920 Χ 1080 . Τι μπορεί να συμβαίνει; κάποια ρύθμιση στο bios που δεν ξέρω ; Πως θα φτιάξω την ανάλυση στα 1440;
benign Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Παντως το Α2 σημαινει οτι υπαρχει προβλημα στο bios με καποιον δισκο η δισκους να τον διαβασει σωστα γιατι τα επαιξε. Τελικα πως τα καταφερες και εγκατασταθηκαν ολα?Αν ενας δισκος εχει προβλημα ας πουμε ο Western γιατι οι ssd σπανιο,μπορει να σου κανει διαφορα τρελλα το συστημα.Δεν τρεχεις ενα HD Sentinel?
HALF EVIL Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Ό μηχανικός δεν έχει λειτουργικό είναι αποθήκη. Ή εγκατάσταση έγινε σε οθόνη με χαμηλότερη ανάλυση οπότε ολα έγιναν καλά. Το πρόβλημα είναι ότι με το DVI D στην υψηλή ανάλυση δεν μπουταρουν οι ssd ενώ με HDMI στη χαμηλότερη ανάλυση όλα perfect. Στο προηγούμενο σύστημα με gigabyte και 3770k δεν υπήρχαν τέτοια προβλήματα . Τι να κάνω , να πάρω καλώδιο HDMI ,που υποστηρίζει 1440 ή ένα display port . Μήπως είναι bug της μητρικής; Τι στα διαλα επιτέλους . Είμαι σχεδόν ένα μήνα χωρίς πισι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα