madagaskari Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Ενδιαφερομαι για ενα λαπτοπ πολυ απληε χρησης και κατεληξα σε αυτο http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-Steel-Mini-28-250.htm Ακουσα οτι τα turbox βγαζουξ προβληματα, τι ισχυει?
Iris_89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Ισχύει πως στα περισσότερα δεν βρίσκεις drivers, όπως και οτι δεν ξέρεις τι καρυδιάς καρύδι έχουν βάλει εκεί μέσα. Προσωπική εμπειρία, χωρίς να έχω ποτέ turbo-x μηχάνημα.
~mxls~ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 ... Ακουσα οτι τα turbox βγαζουξ προβληματα, τι ισχυει? Ισχύει ότι αγοράζεις κατι φθηνο σε χρήματα & ποιότητα.
madagaskari Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Ειμαι ετοιμος να το αγορασω αλλα τα reviews με αποθαρυνουν, δεν θελω να μου παρουσιασει προβλημα τον πρωτο χρομο
arc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Αφου απλώς σε αποθαρρύνουν και δεν σε πείθουν ...
David20 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Ειμαι ετοιμος να το αγορασω αλλα τα reviews με αποθαρυνουν, δεν θελω να μου παρουσιασει προβλημα τον πρωτο χρομο Απο τα εκατονταδες σχολια-εμπειριες-περιπετειες που εχω διαβασει εδω μεσα καθως και σε αλλες ιστοσελιδες,μπορει να σου εμφανισει θεματα απ τις πρωτες μερες. Θεματα με drivers ατελειωτα,χαμηλη ποιοτητα κατασκευης,κακης ποιοτητας πλαστικουρες,hardware μην την ψαχνεις,υπερθερμανσεις,κι ενα σωρο ατελειωτα..Το 1% να ισχυει απ οσα γραφουν μονο εδω μεσα,αυτο και μονο θα με αποθαρρυνε.
SPANK Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχει ενότητα ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Προτεινόμενες αναρτήσεις