Daggeras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα μάγκες. το λάπτοπ ττης αδερφής μου έβγαλε σήμερα ένα πρόβλημα στην οθόνη, εμένα μου φαίνεται για πρόβλημα απο το καλλώδιο αλλα δεν είμαι σίγουρος και τόσο. Η οθόνη απο την ώρα που ανοίγω το λάπτοπ είναι με γραμμές αλλα όταν κάνω εξωτερική σύνδεση με το VGA τα δείχνει μια χαρά. μπορείτε να μου πείτε κάπια άποψη απο τη μπορεί να είναι;
Xristaras12 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 εφόσον στα δείχνει οκ σε εξωτερική οθόνη, τότε 99,9% είναι η καλωδιοταινία της οθόνης.
Daggeras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 δοκήμασα να επανασυνδέσω το καλώδιο αλλα τίποτα.
Daggeras Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) λοιπόν να σας ενημερώσω. το λάπτοπ έχει υποδοχές HDMI και VGA. και απο τα 2 δουλευει κανονικά; κάποιος που να είχε το παρόμιο πρόβλημα και να το έφτιαξε; Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2014 από Daggeras
chrisangel4343 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Είχες παρατηρήσει αν τον τελευταίο καιρό τα laptop ζεσταινοταν αρκετά κατα την χρήση του; Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα