Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών επιδιορθώθηκε στο συγκεκριμένο laptop, απλά μου έχει πει τεχνικός ότι για να μην ζορίζεται πολύ η κάρτα γραφικών να ξαναβάλω τα vista, τα οποία τα είχε αρχικά το laptop.Τώρα έχω τα 7άρια.

Δεν είμαι σίγουρος πολύ γι αυτό, γιατί με τα 7 το μηχάνημα φαίνεται να πήγαινε καλύτερα από τα vista.

Πως μπορώ να δοκιμάσω ώστε να διαπιστώσω αν ζορίζεται ή όχι η κάρτα γραφικών με το εκάστοτε λειτουργικό; Από την θερμοκρασία της;

Έχει ένα δίκιο σ'αυτό ο τεχνικός, αλλά από την άλλη θα θελα να μαι σίγουρος για να μην ξαναφορτωθώ ξανα τα vista, την στιγμή που μπορώ να βάλω είτε τα 7 starter, είτε και τα 8 ακόμη. 

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Aπλα εχε ανοιχτο ενα diagnostic προγραμμα οπως το HWMonitor.
Αν ανεβαζει μεγαλες θερμοκρασιες η καρτουλα σημαινει οτι ζοριζεται. 

Παντως μεταξυ vista και 7 να προτιμησεις τα 7. Ποιο ακριβως μοντελο εχεις?

Δημοσ.

pavilion dv5 1250ev

Στο HWmonitor και στο speedfan η θερμοκρασία της κάρτας φαινεται στο ''Ambient'';

Και ποια περίπου είναι η τιμή μιας φυσιολογικής θερμοκρασίας;

Δεν παίζω games.

Δημοσ.

Κοίτα και διαφορετικό λειτουργικό να έχεις μην αγχώνεσαι δεν ζορίζεται η κάρτα σχεδόν καθόλου οποτε μείνε με τα 7 απλα να εχεις στο μυαλό σου οτι καποια στιγμή η κάρτα πιθανόν να σε αφήσει μια και καλή

Δημοσ.

Αν ανεβαζει μεγαλες θερμοκρασιες η καρτουλα σημαινει οτι ζοριζεται. 

Δεν είναι απόλυτο αυτό,ιδίως στα laptop που ανεβάζουν θερμοκρασίες απλά επειδή υπάρχουν....

Θες ένα πρόγραμμα όπως το gpu-z που σου λέει την χρήση σε ποσοστό που γίνεται και του επεξεργαστή των γραφικών και πολλών άλλων,σου δείχνει και της θερμοκρασίες και έτσι έχεις μια γενική εικόνα.

Φυσιολογική θερμοκρασία λίγο δύσκολα να ξέρουμε μιας και τα κρατάνε αρκετά κρυφά,αλλά γενικά καλό θα είναι να μην φτάνουν τους 100°C αφού από εκεί και πάνω αρχίζει σιγά σιγά να λιώνει το καλάι.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Θα βάλω τα 7 σταρτερ και όσο κρατήσει.

Επειδή μου έχουν ανεβάσει πολύ τις στροφές του ανεμιστήρα για λόγους καλύτερης ψύξης, κάνει πολύ θόρυβο τώρα το laptop.

Και έτσι έχω ένα πολύ κρύο laptop αλλά πάνω από το τέταρτο το κλείνεις, Δεν αντέχεις παραπάνω σου παίρνει τα αυτιά.

Μήπως γνωρίζει κανείς πως χαμηλώνουν οι στροφές του ανεμιστήρα;

Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα; Μου είπαν από εκεί από το εργαστήριο ότι να πάω να το κάνουν από την motherboard.

Αλλά δεν θέλω να πάω γιατί στο προηγούμενο άνοιγμα που του κάνανε, μου σπάσανε τα δύο πλαινά πλαστικά, και είδα και πολλά γδαρσίματα στην πλάτη της οθόνης. Και το γνωστό ''αυτά ήταν'', ότι καλύτερο.

Δηλαδή και την οθόνη να έβρισκα σπασμένη, θα μου δίνανε την ίδια απάντηση. ''Αυτό ήταν΄΄

Άντε απόδειξέ το.

Ευτυχώς τέτοια μαστόρια έχουν πολύ μέλλον εδώ στην ελλάδα.

Δημοσ.

εγω θα σου πω ενα αλλο κόλπο. Βάλε όποια εκδοση θες αλλά ΜΗΝ βάλεις τους drivers της nvidia/ati.

Ασε τους τυπικους drivers Που μπαινουν με τα windows. 

• Like 1
Δημοσ.

Θα αφήσω τους τυπικούς drivers,;Εχεις δίκιο.

Για το wallpaper έχω πρόγραμμα και το αλλάζω αδερφέ.

Σας ευχαριστώ.

Για τους τεχνικούς που μου ξεχαρβάλωσαν το laptop και με κοροιδεύουν κιόλας μπορώ να απευθυνθώ κάπου;

Είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...