bacos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα εχω το note 3 και εκανα την βλακεια και το εκανα ροοτ.......με αποτελεσμα να μου βγαλει την ενδηξη 0x1 ως αποτελεσμα ειναι οτι η εφαρμογη το knox δεν με αφηνει να κανω updates και τα λοιπα.... θα ηθελα να μου πει καπιος πως μπορω να το επαναφερω στο 0x0
Heatspreader Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Για να μπορέσει αν σε βοηθήσει κάποιος, καλύτερα να αλλάξεις τον τίτλο του θέματος σου ώστε να είναι πιο περιγραφικός.
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δυστυχως δεν μπορεις να επαναφερεις τον Knox counter. Τωρα για τα updates νομιζω πως αρκει να κανεις unroot. 1
d_gkal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 βλακεια δεν εκανες. ισα ισα... με το ρουταρισμα μπορεις να κανεις πολλα πραγματα που "μαμα" δε γινονται. οπως εισαι βαλε καμια καστομ ρομ ή ξηλωσε οτι αχρειστο εχει η συσκευη!!!
vrwmiaris Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Φυσικά να γνωρίζεις ότι εγγύηση πάπαλα πλέον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα