Προς το περιεχόμενο

ι7 4770κ,msi g45 gaming kai overclock

MonstrousChaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

<p>γεια σασ παιδια,θελω να αγορασω ενα γομαροtower για τον ι7 4770κ.θα ηθελα να τον παω μεχρι 4.2 σιγουρα και μεχρι και 4.4 αν μπορει....καμια ιδεα μεχρι 60 ευρω?mono e-shop please</p>

Με το γομαροταουερ εννοώ ψύκτρα επεξεργαστη

Επεξ/σία από MonstrousChaos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα ναι.. παιζει ενα 0-5% ρολο.. δηλαδη.. αλλο tower θα του προτειναμε για 4.2 και αλλο για 4.4? hmm... 

γενικοτερα TS δωσε περισσοτερο βαση στην ψυκτρα του επεξεργαστη οσον αφορα το OC. 

ριξε μια ματια στο ZALMAN Z11 BLACK 

Καλα ναι.. παιζει ενα 0-5% ρολο.. δηλαδη.. αλλο tower θα του προτειναμε για 4.2 και αλλο για 4.4? hmm... 

γενικοτερα TS δωσε περισσοτερο βαση στην ψυκτρα του επεξεργαστη οσον αφορα το OC. 

ριξε μια ματια στο ZALMAN Z11 BLACK 

Ευχαριστώ για ΤΙΣ απαντήσεις.προφανώς και δν παίζουν. Τα Guzman οι θερμοκρασίες όμως.....παίζουν.εκτός από αυτήν δν έχουμε άλλες προτάσεις παιδια?από eshop μόνο....ty. Axaxaxa omg όταν εννοούσα γομαροταουερ εννοούσα ψύκτρα χαχαχαχα.κουτί έχω!!!!

νομιζω οτι ερωτευτηκα την dark rock 3 παιδες...to uema einai xvraei sto koyti moy?

Thermaltake Overseer RX-I     θα χρειαστει να αλλαχω ανεμιστηρια?επισης επειδη θελω να παρω και μνημες πως θα δω τι μοντελο ειναι?ετσι ωστε να παρω και τις καταλληλεσ?

νομιζω οτι ερωτευτηκα την dark rock 3 παιδες...to uema einai xvraei sto koyti moy?

Thermaltake Overseer RX-I     θα χρειαστει να αλλαχω ανεμιστηρια?επισης επειδη θελω να παρω και μνημες πως θα δω τι μοντελο ειναι?ετσι ωστε να παρω και τις καταλληλεσ?

Μπαινει ανετα.Το κουτι λεει για 177 αερα για ψυκτρ,η bequit ειναι 160..Με τις μνημες αν ειναι σετ των 2 δεν θα εχεις θεμα ακομα και με τις πιο ψηλες.

• Like 1

Μπαινει ανετα.Το κουτι λεει για 177 αερα για ψυκτρ,η bequit ειναι 160..Με τις μνημες αν ειναι σετ των 2 δεν θα εχεις θεμα ακομα και με τις πιο ψηλες.

φιλε μου πως θα δω τι μαρκα μνημες εχω και ακριβως ποιο μοντελο επειδη ακριβως δν θυμαμαι...

φιλε μου πως θα δω τι μαρκα μνημες εχω και ακριβως ποιο μοντελο επειδη ακριβως δν θυμαμαι...
Επίσης ρε παιδιά ποια πάστα προτείνεται και που μπορώ να βρω βίντεο για την τοποθέτηση ψύκτραΣ και παστας

οκ παιδες θενκς..τα παρηγγειλα και τα 3 που ηθελα...ανυπομονω!!!η τοποθετηση ειναι ευκολη?θελει πολυ δυναμη η ψυκτρα/

???

Eιναι ψιλομανουρα η τοποθετηση της.Δυναμη δεν θελει πολλη.Προσεκτικο και σταυρωτο το βιδωμα σου.

+1 απο εμμενα για την mx4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...