Durruti09 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Hey there, fellas! Ήθελα να κατεβάσω υπότιτλους για μία ταινία, ώστε να περάσω το αρχείο στο USB μου, να το βάλω στην τηλεόρα και να βλέπω ταινίες σε μεγαλύτερη οθόνη, τζιτζής. Όμως, οι υπότιτλοι βγαίνουν στην τηλεόραση σε άσπρη arial γραμματοσειρά μέγεθος 10 μέσα στη μέση της οθόνης, κάτι το οποίο δε με βοηθάει αρκετά. Προσπάθησα να αλλάξω τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης, όμως δεν υπάρχει κάπου κάτι τέτοιο. Άρα, εσκέφτηκα να τους ενσωματώσω ώστε να έχω γραμματοσειρά, μέγεθος κλπ όπως θέλω εγώ, και να χώσω το αρχείο στην τιβί με υπότιτλους Candara, μέγεθος 20, κάτω κάτω, με σκιά και γαλαζοπράσινο χρώμα Όμως, δε βρίσκω κάποιο πρόγραμμα που να με βοηθά σ' αυτό. Δοκίμασα με το σχετικό feature του VLC, αλλά λέει δεν μπορεί να ανοίξει το encoder. Είδα κάτι άλλα βιντεάκια, και κάτι άλλα, και κάτι άλλα, αλλά όλα τα προγράμματα ή έχουν πρόβλημα, ή εγώ δεν ξέρω να τα δουλεύω. Είδα για ένα Handbrake που κάνει λέει καλή δουλειά. Δεν έχω ιδέα πως δουλεύει. Βασικά, φαντάζομαι ότι αν θέλω να το κάνω αυτό, θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα τρίτο αρχείο mp4, μέσω διαδικασίας converting, άρα θα μου φάει 2-3 ώρες να υποθέσω; Ευχαριστώ προκαταβολικά, Άρης
TheELF Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php Με αυτό το πρόγραμμα μπορείς να μετατρέψεις τους υπότιτλους σε στοιχεία εικόνας IDX/SUB ψάξε στην tv σου,ενδέχεται να τα διαβάζει αυτά σαν εξωτερικά αρχεία ή περασμένα μέσα σε mkv για το οποίο δεν χρειάζεται μετατροπή. Μπορεί να σου μετατρέψει και την ταινία σε avi (αυτό θα πάρει ώρα)με περασμένους τους υπότιτλους(divX ) και εδώ πρέπει να δεις αν το υποστηρίζει η tv σου. Διάβασε γενικά την σελίδα αφού δίνει πολλές πληροφορίες. Με το handbrake στην καρτέλα subtitles μπορείς να εισάγεις τα αρχεία IDX/SUB που έφτιαξες με το aviXsub και να το κάνεις νέο mp4 αν δυσκολεύετε να παίξει τα άλλα,αν έχεις σχετικά νέο intel θα μπορείς να κάνεις την μετατροπή μέσου quicksync,επιλογή μέσα στο handbrake για το codec,που είναι πολύ ποιο γρήγορο.
micos000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Οι υπότιτλοι είναι σε μορφή srt ή κάτι άλλο; Ποια τηλεόραση είναι; Αφού σου αναγνωρίζει υπότιτλους δεν είναι λογικό να τους εμφανίζει έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα