Προς το περιεχόμενο

γιατι πρεπει να αγοράζετε καλο κουτί για το pc

soter79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατα γενική ομολογία τα turbox προϊόντα δεν προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα υλικών, όσο ακριβά και να ναι.

Αλλα πρώτη φορά αντιμετώπισα πρόβλημα σε power button !

ειπες την λεξη κλειδι :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και να ρωτησω εγω κατι; Το κουτι δεν εχει εγγυηση; Και αν δε θες να μπλεκεις για ενα κουμπι πας σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικο υλικο και παιρνεις αλλο με κατι cents. Οτι μαρκα και να ειναι το κουτι θα μπορουσε να σου τυχει τετοιο ελλατωμα. Εγω οταν ειδα τον τιτλο νομοζα πως θα εγγραφες για θερμοκρασιες, θορυβους κλπ κλπ τα οποια οντως ειναι σημαντικα και εκει αν δε πλερω θα εχεις θεμα.

Σε συνέχεια του αρχικού μου μυνηματος θα μπορούσα να παραθέσω κάποια στοιχεία γενικά για την επιλογή σωστού κουτιού.

1) σωστή ροή αέρα , το κουτι που επιλέγουμε θα πρεπει να εχει θέσεις για τουλάχιστον τρεις ανεμιστήρες ώστε να μπορούμε να δημιουργήσουμε σωστή ροή αέρα και η ψύξη όλων των εξαρτημάτων να γινεται επαρκώς. Συνήθως η διάταξη ειναι απο μπροστά εισαγωγή αέρα , απο το πίσω μέρος εξαγωγή και απο το πανω μέρος αν υποστηρίζει το κουτι εξαγωγή. Λαμβάνεται παντα υποψην προς τα που στέλνει τον ζεστό αέρα η κάρτα γραφικών και ο επεξεργαστής.

2)γενική διάταξη. Οταν επιλέγουμε ενα κουτι πρεπει να δούμε ποσο μας βοηθά στην σωστή διάταξη των εξαρτημάτων στο cable management και αν χωρα την ψυκτρα του επεξεργαστή και την καρτα γραφικών. Σύνηθες πρόβλημα ειναι η καρτα γραφικών να τερματίσει πανω στον σκληρό δίσκο. Γι αυτο το λόγο τα κανουρια κουτιά συνήθως εχουν τους σκληρούς τοποθετημένους κάθετα προς το κουτι και οχι παράλληλα.

3) θόρυβος . Πολλες φορες εχουμε συναντήσει ολοι μας θέματα συντονισμού μεσα σε κουτι που προκαλείται απο ανεμιστήρες σε υψηλές στροφές. Αυτο μπορεί να αποφευχθεί τοποθετώντας καλούς ανεμιστήρες οπως οι noctua και σε extreme περιπτώσεις με λίγη σιλικόνη σε συγκεκριμένα σημεία. Κάποια κουτιά δεν επιτρέπουν επίσης τον θόρυβο των ανεμιστηρων να ακουστεί έξω.

4)ποιότητα κατασκευής . Εδω τα πραγματα ειναι απλα παίρνεις κατι επώνυμο και δίνεις κατι παραπάνω για να μην εχεις περίεργα προβλήματα. Επώνυμο δεν ειναι απαραίτητα και ακριβό υπάρχουν υλοποίησεις και απο τρίτες εταιρίες που ειναι αξιόλογες αλλα θελει ψάξιμο.

Προσωπικα πρώτα παιρνω το καλύτερο δυνατό κουτι και τροφοδοτικο και μετα αν εχω λεφτά κοιτάζω για τα υπόλοιπα. μητρικες , κάρτες , επεξεργαστές, πληκτρολόγια, ποντικια εχω αλλαξει δόξα τω Θεω. Κουτι και τροφοδοτικο μονο 3 φορές.

• Like 1

Δεν παιζει παντα ρολο η τιμη. Τα πιο αθορυβα κουτια με το τροφοδοτικο τους (lamtech νομιζω) μαζι τα ειχα παρει απο το multitama και μεχρι σημερα ειναι εντελως αθορυβα. Αυτα με τον μπλε φωτισμο στο κουμπι. Παμφθηνα, γυρω στο 50αρι με το τροφοδοτικο. Για τη σχολη ειχα παρει τους μισους υπολογιστες απο εκει και τους αλλους μισους απο αλλη γνωστη αλυσιδα. Οι αλλοι κανουν ολοι ενοχλητικο θορυβο ενω οι multirama ειναι σαν να ειναι κλειστοι. <br><br>

Ολοι amd.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...