kavroulis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα ψάχνω για τους γονείς μου μια 46 κατα προτίμηση αλλά και 42 η 48 αν βρω σε καλή τιμή δεν θα με πειράζει . Μια tv η οποία δεν θέλω να είναι smart tv ουτε 3d απλα να είναι full hd led και να έχει 100hrz + πραγματικά . Αυτό που θέλω ουσιαστικά είναι να έχει ωραία χρώματα και εικόνα. Κατα προτίμηση η samsung η lg . Μπορώ να διάθεση από 300-500 ευρώ το Μαξ. Έχετε να προτείνετε κάτι ; Σας ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/4867145/Samsung-UE48H5000.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavroulis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/4867145/Samsung-UE48H5000.htmlΠολύ μου αρέσει αυτή που μ προτείνεις .Αν κατέβω στις 42" τι λες για αυτή εδώ ; http://www.skroutz.gr/s/4782051/LG-42LB5610.html Αρκετά οικονομική 340€ και βλέπω καλές κριτικές . Σε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 50Hz πραγματικά έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros_Spy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Εγώ πάντα προτιμώ LG για την απίθανη και γρήγορη, στο σπίτι σου, αντικατάσταση της οθόνης-τηλεόρασης που έχουν. Όπως σου παίρνουν την οθόνη εκείνη την στιγμή σου αφήνουν μια ίδια και αν δεν υπάρχει πια, επόμενο μοντέλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavroulis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Θα κοιτάξω παιδιά γιατί έχει μεγάλη διάφορα η τιμή ! Σας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Εγώ πάντα προτιμώ LG για την απίθανη και γρήγορη, στο σπίτι σου, αντικατάσταση της οθόνης-τηλεόρασης που έχουν. Όπως σου παίρνουν την οθόνη εκείνη την στιγμή σου αφήνουν μια ίδια και αν δεν υπάρχει πια, επόμενο μοντέλο. Αυτο ισχυει μονο για τα μονιτορ, οχι για τις τηλεορασεις. Εκει η εγγυηση δεν ειναι on the site. Στις TV ισχυει οτι αι για τους περισσοτερους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros_Spy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Αυτο ισχυει μονο για τα μονιτορ, οχι για τις τηλεορασεις. Εκει η εγγυηση δεν ειναι on the site. Στις TV ισχυει οτι αι για τους περισσοτερους. Εμένα Tv μου άλλαξαν πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Διάβασε μερικα θεματα πισω καποιοι τι εχουν τραβήξει απο το Μανολωπουλο (LG TV service) και μετα αναθεώρησε. Δεν εχουν κακο service γενικώς αλλα οχι το καλύτερο. Τα μεμονωμένα περιστατικά δεν μπορουν να βγαλουν ασφαλες συμπερασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros_Spy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Διάβασε μερικα θεματα πισω καποιοι τι εχουν τραβήξει απο το Μανολωπουλο (LG TV service) και μετα αναθεώρησε. Δεν εχουν κακο service γενικώς αλλα οχι το καλύτερο. Τα μεμονωμένα περιστατικά δεν μπορουν να βγαλουν ασφαλες συμπερασμα. Μιλάς για το service της Αθήνας, αν θυμάμαι καλά εμένα αυτός ήταν που μου την επισκεύασε με 60 ευρώ(προβληματική πλακέτα-εκτός εγγύησης) αλλά κατά τα άλλα δεν είχα πρόβλημα μαζί του. Το service της Θεσσαλονίκης μου είχε κάνει την αλλαγή μέσα στην εγγύηση. Και το παιδί που κάνει την ερώτηση λέει βρίσκεται Κρήτη. Πιάσαμε όλη την Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα