Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα Παιδες !! Καθομουνα και χαζευα στο νετ για κανα καινουργιο πακετο γιατι με το Whats up μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι και ειδα καποια φοιτητικα πακετα απο την Vodafone !! για την ενεργοποιηση λεει πως πρεπει να δηλωσω την φοιτητικη μου ταυτοτητα. Αυτο αν καταλαβα καλα ειναι το πασο που περνεις απο την σχολη !! Εγω που ειμαι σε ιδιοτικη σχολη μπορω να ενεργοποιησω τετοια πακετα η οποιοι ειναι στα δημοσια μπορουνε μονο ?? 

Δημοσ.

Αν μπορείς να βγάλεις πάσο τότε μπορείς ...

Θα μου δοσουνε μια καρτουλα που δηλωνει οτι φοιτω εκει και αποτι διαβασα εχεις με αυτη εκτωση σε κινηματογραφους θεατρα κλπ κλπ δεν ξερω αν βοηθαω καθολου και αν αυτο θεωριται πασο.. 

Δημοσ.

Έχω δει πάσο από ιδιωτική σχολή που γράφει πάνω ότι είναι αναγνωρισμένο από το δημόσιο (κάτι τέτοιο νομίζω) και λογικά κάνει. Αλλά έχω δει πάσο που δεν κάνει και ούτε για μισό εισιτήριο στο λεωφορείο.

Εγώ έχω σωθεί με το φοιτητικό cu. Το είχα βάλει και στους πρώτους 10000 και τώρα μου δίνουν και κάθε μήνα 600ΜΒ χωρίς να κάνω τίποτα + 600λεπτά προς CU και μου δίνουν και το πακέτο με τα 1000' προς όλους 4€ αντί για 5. Βάζω πλέον κάρτα μόνο για να μη λήξει ο λογαριασμός. :P (προσωπικά με καλύπτουν τα 600' προς CU)

Δημοσ.

Μπορείς άνετα να την πάρεις την προσφορά μην ανησυχείς. Μια βεβαίωση θέλουν και είσαι έτοιμος! Αν θες να ρωτήσεις κάτι πήγαινε και στο site τους που έχουν και chat και ρώτα τους εκεί. vodafonecu.gr είναι το site και είναι πολύ εξυπηρετητικοί!

Δημοσ.

Παιδια τωρα μολις μιλησα με CU στο Chat ο φιλος fandago εχει απολυτο δικιο ειναι παραπολυ εξυπηρετικοι και γρηγοροι !! Το μονο που μου ζητησανε ειναι μια βεβαιωση σπουδων... Αυτο για να το βγαλω παω γραμματεια και το ζηταω σωστα ?! 

Δημοσ.

ναι έχεις φύγει για CU βγάλε τη βεβαιωση απο τη γραμματία της σχολή σου και έτοιμος. έχω και whats up kai cυ και ειμαι και απο τους πρωτους 10.000 και όπως είπε ο φίλος .::ΝΙKOS::. κάρτα μόνο για να μή λήξει πραγματικα. την έχω εδώ και 3 μήνες μια 5 ευρη στην αρχή και μου βάζει συνέχεια λεπτα προς CU και προς όλους τι γίνετε κολλημένη κάρτα έχω;; μακάρι να αλλάξουν όλοι σε CU !!!

Δημοσ.

Εγω παντως που ειμαι σε ΤΕΙ δηλωσα το καρτοκινητο σαν φοιτητικο και το μονο που μου ζητησαν ηταν φωτογραφια του πασο και της ταυτοτητας μου. Λογικα θα γινετε και με βεβαιωση σπουδων. Εγω ειχα και whats up και vodafone αλλα τωρα εβγαλα wind γιατι εχει την καλυτερη προσφορα για φοιτητες σε σχεση με τις αλλες δυο εταιρειες. Ψαξτο και θα δεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...