Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χα! Δεν έχετε ιδεα για το ποσο προβληματικη ειναι η μηχανή γραφικών του παιχνιδιου :D Εχω 2 φίλους που λιώνουν με το game, και οι δυο με 7950, και ο ενας με i5 4670k στα 4.3ghz και ο αλλος I7 965 stock. Και οι δυο κανουν παρέες με τους εφηβους :P Δλδ πολυ συχνά πεφτουν στα 15-20fps, παρολο που εχουν φτιάξει τις ρυθμίσεις για minimum 60fps! Οι λογοι ειναι πολλοι διοτι τα deeps αυτα εξαρτώνται απο την πιστα ή απο τον σερβερ ή απο το πλήθος που εμφανίζεται εκείνη την στιγμη στην οθόνη ή απο τον Ερμή αν ειναι Αναδρομος! Φαντάστειτε τον συνδυασμό όλων αυτων μαζι! Αρκετά με το game ομως, αν σε βλέπεις να παιζεις open world games, multiplayers κτλπα   +1 ψοφο να πας σε intel, οχι τοσο οτι θα εβλεπες περισσότερο fps απο εναν 8320/απο τον δικο σου, αλλα "σίγουρα" θα είχες περισσότερα minimum fps.

:P

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εφαγα ξενερα ...

Πηρα τον i5 4690k με το mobo msi z97 g45 gaming, μονταρω το pc και δεν ανοιγει...

Μετα απο ωρες ψαξιμο, αποδειχτηκε οτι εχει προβλημα με τα ram slots... To 1 και 2 δουλευουν, αλλα τα 3 κ 4 οχι ...

Την δευτερα παω να το επιστρεψω ...

Σκεφτομαι να δωσω αλλο ενα 50αρικο και να παρω το asus hero VII στα 180ε περιπου.

Το sabertooth δεν το ειχε ετοιμοπαραδοτο

Δημοσ.

εφαγα ξενερα ...

Πηρα τον i5 4690k με το mobo msi z97 g45 gaming, μονταρω το pc και δεν ανοιγει...

Μετα απο ωρες ψαξιμο, αποδειχτηκε οτι εχει προβλημα με τα ram slots... To 1 και 2 δουλευουν, αλλα τα 3 κ 4 οχι ...

Την δευτερα παω να το επιστρεψω ...

Σκεφτομαι να δωσω αλλο ενα 50αρικο και να παρω το asus hero VII στα 180ε περιπου.

Το sabertooth δεν το ειχε ετοιμοπαραδοτο

παρε την hero αν μπορεις ειναι πολυ καλη

Δημοσ.

Τα κωλόπαιδα στην εταιρία που το αγόρασα δεν το δέχονται πίσω...

Μου λενε οτι ειναι μηχανικο το προβλημα στα pin και δεν μπορούν να το αλλάξουν, ουσιαστικά υπονοούν οτι το χαλασα εγω κατα το μονταρισμα. Κατι τετοιο εννοειται οτι δεν ισχυει, φτιαχνω μονος μου τα pc εδω και 15 χρονια, και ειμαι πτυχιούχος πληροφορικάριος και δεν εχω αντιμετωπίσει το παραμικρό προβλημα.

Η πλάκα ειναι οτι στο ιντερνετ υπαρχουν κ αλλοι που εχουν ακριβως το ιδιο προβλημα με το ιδιο mobo. msi z97 g45 gaming στα ram slots 3 κ 4 

Μιλησα ακομα και με τον υπευθυνο στο τηλ. και μου ελεγε τις ιδιες μαλακιες, τους απείλησα με μηνυσεις αλλα δεν τους καιγεται καρφι....

Εχω ξενερώσει με την ζωή μου........

Κατασταση ως εχει μεχρι τώρα:

Το pc δουλεύει κανονικά αν βάλλω μονο τις 2 απο τις 4 μνημες που εχω στα slot 1 και 2 (8 στο 1 και 8 στο 2)

Εχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να φταινε οι μνήμες. Χανω το dual channel :(

Δημοσ.

Τα κωλόπαιδα στην εταιρία που το αγόρασα δεν το δέχονται πίσω...

Μου λενε οτι ειναι μηχανικο το προβλημα στα pin και δεν μπορούν να το αλλάξουν, ουσιαστικά υπονοούν οτι το χαλασα εγω κατα το μονταρισμα. Κατι τετοιο εννοειται οτι δεν ισχυει, φτιαχνω μονος μου τα pc εδω και 15 χρονια, και ειμαι πτυχιούχος πληροφορικάριος και δεν εχω αντιμετωπίσει το παραμικρό προβλημα.

Η πλάκα ειναι οτι στο ιντερνετ υπαρχουν κ αλλοι που εχουν ακριβως το ιδιο προβλημα με το ιδιο mobo. msi z97 g45 gaming στα ram slots 3 κ 4 

Μιλησα ακομα και με τον υπευθυνο στο τηλ. και μου ελεγε τις ιδιες μαλακιες, τους απείλησα με μηνυσεις αλλα δεν τους καιγεται καρφι....

Εχω ξενερώσει με την ζωή μου........

Κατασταση ως εχει μεχρι τώρα:

Το pc δουλεύει κανονικά αν βάλλω μονο τις 2 απο τις 4 μνημες που εχω στα slot 1 και 2 (8 στο 1 και 8 στο 2)

Εχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να φταινε οι μνήμες. Χανω το dual channel :(

στειλε και ενα MAIL στο Support της MSI....!

• Like 2
Δημοσ.

Μιας και πιάσαμε το θέμα της MSI για τις μητρικές της, είχα και εγώ πρόβλημα με την H87 Gaming και μου είπαν τα ίδια, τελικά μετά από e-mail η εταιρία μου είπε να το παω πίσω στο κατάστημα και να ζητήσω να πάει στα κεντρικά και απο εκεί και μετά θα αναλάμβαναν αυτοί! 

Μετά απο λίγες μέρες με πήρε τηλέφωνο το κατάστημα και μου είπε αν θέλω να μου δώσουν την ίδια σε σφραγισμένη. Την πήρα και την πούλησα, τώρα έχω την z87-g45 Gaming και όλα καλά!

Απλά θέλω να σου πω, πως οι άνθρωποι είναι χαζοί! Στείλε e-mail και περίμενε απάντηση, σίγουρα θα σου δώσουν λύση!

• Like 1
Δημοσ.

Να κανω και εγω μια ερωτηση ρε παιδια...

Εγω ειμαι με εναν 955ΒΕ και επειδη πηρα μια 280Χ η οποια ειναι ασυμβατη με τη μητρικη και δε παιζει,πλεον τα χρηματα σκεφτομαι να πανε σε 4690Κ μαζι με μητρικη και μνημη ,αντι για 770GTX μιας και 280Χ δε διακινδυνευω να βαλω παλι και να μη δουλευει.Λεω να αφησω πανω προχειρα την 6850 που εχω και κατα χριστουγεννα η αργοτερα να τσιμπησω μεταχειρισμενη μια 280Χ και να βαλω.

Αξιζει για gaming αυτη η αλλαγη του επεξεργαστη?εαν παρω καμια αλλη καρτα τωρα,ο επεξεργαστης κτλ δυσκολα θα αλλαχθουν αργοτερα...

Δημοσ.

Δυστυχως τα τελευταια χρονια βγαζει πολλες προβληματικες παρτιδες μητρικων η MSI.  Και απο οτι φαινεται δεν το βελτιωσε.

• Like 1
Δημοσ.

απο που πηρες την μητρικη?

atelco, στην γερμανια.

στειλε και ενα MAIL στο Support της MSI....!

εχω στειλει ηδη απο το πρωι και περιμενω απαντηση τους

Δυστυχως τα τελευταια χρονια βγαζει πολλες προβληματικες παρτιδες μητρικων η MSI.  Και απο οτι φαινεται δεν το βελτιωσε.

Μου αρέσει που οι τελευταίες 2 μου μητρικες ηταν απροβλημάτιστες asrock, και ειπα να παω σε msi για καλύτερα...

Δημοσ.

Έπρεπε να σε προβληματίσει το γεγονός οτι κανείς δεν σου πρότεινε MSI και να το ψάξεις λίγο πριν την αγορά σου ώστε να έχεις και δική σου άποψη.

Επικοινώνησε με την MSI όπως σου είπε το παιδί πιο πάνω.

Δημοσ.

Έπρεπε να σε προβληματίσει το γεγονός οτι κανείς δεν σου πρότεινε MSI και να το ψάξεις λίγο πριν την αγορά σου ώστε να έχεις και δική σου άποψη.

Επικοινώνησε με την MSI όπως σου είπε το παιδί πιο πάνω.

Προβληματίστηκα λίγο, αλλά δεν είχε κάποια άλλη "καλή" στο κατάστημα ετοιμοπαράδοτη. Επίσης ένας φίλος μου πριν κανένα μήνα πήρε πάλι την msi z97 gaming 3 (νομίζω) και είχε μείνει πολύ ευχαριστημένος...

Ρώτησα και τον πωλητή για εγγύηση κ μου λέει 3 χρόνια, οπότε είπα να την πάρω...  

ΥΣ. Έστειλα ηδη στο msi support

Δημοσ.

βλεπω εδω οτι ο ι7 920 στα 2.6 εχει ιδια ΦΠΣ με τον 8350 στα 4

CPU_03.png

σορρυ αλλα ΙΝΤΕΛ FTW ρε (για gaming).

Οσο για τον φιλο εδω, ας παρει ι5. Αφου ειναι καθαρα για παιχνιδια τι να τον κανει τον ι7

Δημοσ.

H msi με ρώτησε τι cpu cooler εχω, (scythe katana 4), και οτι το ram controler ειναι στην cpu, οποτε να τσεκαρω το socket για bent pins... 

:-(

Δημοσ.

2014_11_04_09_58_49_Fotos_Google.jpg

Με μεγέθυνση φαίνεται το το στραβό pin.

Επειτα απο μια μικροχειρουργική επέμβαση με βελόνα, ίσιωσα το στραβο πινακι,  σύνδεσα πάλι το συστημα, (κομματακι κ reboot), και λειτουργούν όλα!

Δεν ειχα το κουραγιο για να το τεσταρω για πολυ, αλλα καποια cpu και gpu/physics tests δεν έδειξαν να εχουν θέμα. 

Αναγνώρισε και τα 32 gb ram. 

Αυτο που με τσαντίζει ακομα και τώρα με την κωλοεγγυηση τους, είναι οτι το παίρνουν σαν 100% σίγουρο οτι απο την στιγμή που αγοράζεις το mobo, ειναι σε άριστη λειτουργικη κατασταση χωρις στραβο πιν, και απο εκει κ υστερα, οτι ζημία υπαρξει φταις εσύ, σαν πελάτης, με βεβαιότητα, και δεν σε καλυπτουν (Λες και πηρες φορα κ το εσκασες στον τοιχο ενα πραμα)...

Ποσο ηλίθιο ειναι αυτο?  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...