Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια !! Πριν απο εναν χρονο αγορασα το μοντελο που βλεπετε στον τιτλο !! ολα μια χαρα μεχρι που πριν κανα μηνα αρχησα να χανει τελειως το σημα της υπηρεσιας μου (Cosmote What's Up) μου το κανει αρκετες φορες την μερα και κατανταει σπαστικο αυτο !! Δοκιμασα να κανω Format αλλα τιποτα , να καθαρισω την sim παλι τιποτα κοιταξα μην εχει επιλεχθει λαθος δικτυο στις ρυθμισεις (που ειναι αδυνατο αλλα ειπα μην εσπασε ο διαολος το ποδι του cosmote ειναι αυτη) παλι τιποτα ! Εχετε καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω ?!? 

Δημοσ.

Δεν ειναι το κινητο σου... η cosmote ειναι.. τα καρτοκινητα της τα εχει γραμμενα εντελος απο θεμα σηματος... 2 nexus 4 διπλα διπλα what's up και συνδεση ειχαν 2 γραμμες διαφορα.. ναι ειναι κουλο δεν ξερω πως γινεται..

Δημοσ.

Δεν ειναι το κινητο σου... η cosmote ειναι.. τα καρτοκινητα της τα εχει γραμμενα εντελος απο θεμα σηματος... 2 nexus 4 διπλα διπλα what's up και συνδεση ειχαν 2 γραμμες διαφορα.. ναι ειναι κουλο δεν ξερω πως γινεται..

το θεμα φιλε μου ειναι οτι σε μενα χανει τελειως την υπηρεσια και μου βγεζει (Μονο κλησεις εκτακτης αναγκης) και κατι φιλαρακι που εχουν παλι What's up σε xperia ray sole s4 mini και δεν συμαζευεται εχουνε μια χαρα σημα ! Αν τυχει και το παρει το ματι μου θα βγαλω Screenshot να καταλαβεις τι εννοω .. Η πλακα ειναι πως τωρα τον τελευταιο μηνα εχει αρχισει και μου το κανει πολυ εντονα !! 

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια !! Πριν απο εναν χρονο αγορασα το μοντελο που βλεπετε στον τιτλο !! ολα μια χαρα μεχρι που πριν κανα μηνα αρχησα να χανει τελειως το σημα της υπηρεσιας μου (Cosmote What's Up) μου το κανει αρκετες φορες την μερα και κατανταει σπαστικο αυτο !! Δοκιμασα να κανω Format αλλα τιποτα , να καθαρισω την sim παλι τιποτα κοιταξα μην εχει επιλεχθει λαθος δικτυο στις ρυθμισεις (που ειναι αδυνατο αλλα ειπα μην εσπασε ο διαολος το ποδι του cosmote ειναι αυτη) παλι τιποτα ! Εχετε καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω ?!? 

Το xperia sp με την αναβάθμιση που πήρε πριν λίγο καιρό δεν έχει πρόβλημα . Όπως είπε και ο nick#18 δεν είναι θέμα συσκευής . Πήγαινε έκει που το πήρες με cosmote μήπως και βρεις κάποια άκρη

Δημοσ.

Κάτι τετοια είχα και εγω με το lg g2 mini αλλα όπως λένε και οι άλλοι δεν είναι θέμα συσκευης αλλα cosmote που έχει άθλιο σήμα. εγώ πάλη πήγα στις ρυθμίσεις για το δικτυο και κατι τετοια και το έβαλα απο αυτοματα που ήταν να πιάνει τα πάντα να είναι μόνο σε GSM η 2G. και ξαφνικά full γραμμές και ας είχα κλειστα τα δεδομένα και δεν έλεγε οτι πιάνει τιποτα 3G η Η είχα 1 γραμμή με 3 το πολύ. Κάντο αυτό και δες αν άλλαξε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...