Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αδελφια θα ηθελα λιγο τα φωτα σας.

σε ενα αρκετα καλο συστημα που εχω (i7 3770k στα 4.2-gtx 680....) μεχρι τωρα επαιζα σε 24 αρη μονιτορ απο πολυ κοντα. τωρα θελω το ιδιο συστημα να το συνδεσω σε 48 αρα τηλεοραση (sony 605b).

Εκει θα εχω 1080p αλλα θα παιζω περιπου απο τα 2 μετρα. θα εχω μεγαλες απωλειες; Με ενδιαφερει μια συγκριση σε σχεση με το ps4 ή το xbone που εχω στην ιδια τηλεοραση.

Ξερω οτι δεν θα εχω την ιδια ποιοτητα που ειχα με το μονιτορ αλλα θα ειναι μεγαλες οι διαφορες;

Αν πχ επαιζα σε 1440p και τωρα σε 1080 θα ειναι εμφανες σε αυτη την αποσταση;

Με καλυτερη καρτα γραφικων κερδιζω τιποτα;

Με την αναλυση στα 1080 θα εχω κανενα προβλημα με τα παιχνιδια στα ultra; (θελω να ειναι κοντα στα 60fps)

Ισως ο τιτλος να μπερδευει λιγο αλλα αν υπαρχει κατι σε αναβαθμηση θα ηθελα την γνωμη σας.

Δημοσ.

δεν παιζει ρολο το μεγεθος, αλλα η αναλυση της οθονης.  οσο πιο υψηλη ειναι, τοσο δυσκολευει την καρτα γραφικων.

οι περισσοτερες τηλεορασεις ειναι 1080p (=1920χ1080).  οι 4Κ τωρα βγηκαν στη αγορα, δεν νομιζω να μιλας για αυτες..!! αν εσυ εχεις μονιτορ 1440p και παιζεις, στην τηλεοραση, με χαμηλοτερη αναλυση 1080p, θα παιζεις πιο ανετα και με περισσοτερα FPS..!

αν η ποιοτητα της απεικονισης θα ειναι ιδια, εγω θεωρω οτι ουσιαστικα δεν θα εχεις σοβαρες διαφορες..!  περισσοτερο προβλημα, ισως, να ειναι το input lag που εχουν οι TV εναντι των μονιτορ..!!

Δημοσ.

σε ευχαριστω. οχι δεν εχω 4κ αλλα την Σονυ που εγραψα πριν. Σε σχεση δηλαδη με τις κονσολες που θα βρισκομαι; Στο μονιτορ ειχε μεγαλες διαφορες.

Δημοσ.

με τις κονσολες δεν ξερω τι διαφορες θα εχεις, γαιτι δεν ειχα ποτε κονσολα....!!

αφου εσυ εχεις απο ολα ομως, μπορεις καλλιστα να μας πεις τι βλεπεις........!!!!

Δημοσ.

εγω ιδια τα βλεπω με λιγες διαφορες υπερ του πισιου. Αρα σε αυτη την αποσταση δεν χρειαζεται να εχω κατι παραπανω απο 1080p και θα εχω ανετα 60 fps...δεν παιζει ρολο που ειναι μονο 2 γιγα η καρτα; δεν χρειαζεται να αγορασω 4αρα ετσι;

Δημοσ.

τα 2GB συνηθως αρκουν, για τις περισσοτερες περιπτωσεις. 

ομως καποια παιχνιδια, κυριως καινουρια, ισως να εχουν απαιτησεις και για παραπανω..!  αυτο ειναι θεμα παιχνιδιου...!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Συγγνώμη που επαναφέρω παλιό θέμα αλλά έχω μια απορία και να μην ανοίγω νέο θέμα. Τώρα παίζω από τα 2 μετρα σε 48αρα σε 1080π. Μου δίνεται η ευκαιρία για 27αρη μόνιτορ στο μισό μέτρο απόσταση στα 1440. Έχει διαφορά στα γραφικά; αν ναι εγώ που είμαι τώρα στα δύο μέτρα βλέπω αυτές τις λεπτομέρειες στις διάφορες

Δημοσ.

βεβαιως εχει. οσο μεγαλυτερη ειναι η αναλυση, τοσο λεπτομερεστερη εικονα βλεπεις..!  

ειναι αυτο που λεμε "καθαρη", "κρυσταλλινη" εικονα..!   

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...