Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

0.62$ ANA GIGABYTE????

Παιδιά μήπως δεν ειναι σε $ και είνα στο δικό τους νόμισμα γιατι τοε για παραδειγμα για μια ταινια 20gb ... θα θες  12$ !!!!!!! (σχεδων αγοράζεις το bluray....ή το νοικιάζεις 7 ταινίες με τα ίδια λεφτά..)

Βρηκαν λυση να αποτρεψουν και την πειρατεια!

Το γελειο θα ειναι οτι καποιος που θα αγορασει την ταινια (ψηφιακη μορφη π.χ. iTunes 720p ~4GB)

Ας πουμε οτι η ταινια εχει $10. Με το τρεχον ΦΠΑ θα φορολογειτε με 27% φορο πανω στην ταινια και θα πληρωσει την ταινια $12,7. Και μετα για να κατεβασει και να δει την ταινια θα πληρωσει εξτρα $2.5 φορο.

Συνολικο κοστος $15. Συνολικος φορος 50%.

Θα πλουτισουν τα video clubs... ουτε τσοντa δεν θα τους συμφερει να δουν online.

• Like 2
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ουτε καν που θα ασχοληθουν οι δικοι μας με αυτο...αφου εχουν βρει το σιγουρο (τα ακινητα) και ακομη τα αρμεγουν χωρις καμια ιδιαιτερη αντιδραση απο ολους εμας. Αν στερεψει απο εκει, βλεπουμε...

• Like 1
Δημοσ.

ας φορολογήσουν και τον αέρα που αναπνέουμε, ακόμα καλύτερα...

τους ρύπους αερίων που ειναι στα τιμολόγια της δεή τα έχεις ακούσει?

ήδη  τον φορολογούν

Δημοσ.

Ηλίθιοι Ούγγροι. Είμαι σίγουρος ότι σε κάποιο κυβερνητικό μας γραφείο το θέμα συζητιέται σαν ωραία ιδέα.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που οι κυβερνήσεις όταν ξεμένουν απο λεφτά, αρχίζουν και τα παίρνουν με το ζόρι εδω-και-τωρα απο τους πολίτες αντί να δουν πως θα έχουν αυξηση εσόδων και μείωση εξόδων μακροπρόθεσμα, κάποτε θα διδάσκεται στην ιστορία ως μορφή καταπίεσης.

Τέλος πάντων, ας φορολογήσει το internet το όποιο κόμμα είναι εκεί στην κυβέρνηση με φόρο πάνω απο μισό ευρώ ανα GB, να πάρει 10% στις επόμενες εκλογές.

ΥΓ: Να δω πως θα κάνουν update το OS τους εκεί στην Ουγγαρία. Μάλλον τους βλέπω να πάνε όλοι σε Haiku OS, που όπως και να το κάνουμε δεν βγαίνουν τόσο συχνά updates.

Δημοσ.

Ειναι η πρωτη φορα που θα διαφωνησω για το Ελλαδισταν. Δεν παιζει να γινει κατι αναλογο. Εδω ετοιμαζεται πανελλαδικη δημοσια καλυψη (στα χαρτια τουλαχιστον).

Ασε που σε τετοια περιπτωση θα κατεβουν στο συνταγμα μεχρι και οι παππουδες απο την Ανω Ραχουλα για διαμαρτυρια :D

Λεφτα δεν εχουμε αλλα το check in ο Ελληνας το θελει :P

Ίσα ίσα! τώρα με την πανελλαδική κάλυψη είναι που θα μας φορολογήσουν. Κάποιος πρέπει να πληρώσει το τσάμπα ιντερνετ που θα μας παρέχουν :P

Δημοσ.

Καλά δε νομίζω να εφαρμοστεί και σε άλλες χώρες(κυρίως "δυτικές")καθώς τότε όλοι θα σταματήσουν όλοι να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και επομένως οι πολίτες δε θα φακελώνονται πλέον.

Δημοσ.

Φορολογείς την ατμομηχανή της καινοτομίας, της ανάπτυξης στον 21ο αιώνα, για να πληρώσεις ποιους; Πόσο ηλίθιοι. Γι' αυτό θα μείνουν για πάντα ούγγροι.

Και μην ξεχνάμε, κι εμείς εφαρμόζοντας παρόμοιους αντιαπτυξιακούς φόρους, για να ταίσουμε το πελατειακό μας σύστημα, θα μείνουμε για πάντα ελλάδα, ο πάτος της ευρώπης.

• Like 1
Δημοσ.

Στην ελλαδα δεν θα γινει ποτε.Μας θελουν κολλημενους σε μια οθονη να μην μας ενδιαφερει τιποτα αλλο περα απο facebook και online games οποτε δεν ειναι μ... να μας το κοψουν .

• Like 1
Δημοσ.
@Zam732 Ο Έλληνας φίλε μου δεν κατέβηκε όταν θίγονταν πολύ σοβαρότερα ζητήματα, όπως τα εργασιακά, τα μισθολογικά, τα συνταξιοδοτικά του.

Πλάκα κάνεις ετσι?????

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, όλο πορείες στο κέντρο για ψηλού πηδημα. Και όταν χρειάστηκε πραγματικά να κατέβουν, είχαν πλέον βαρεθεί.

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ είμαι μαζί τους, και θέλω να το κάνουν και εδώ μόνο και μόνο για να δω τι θα κάνουν οι "βλάχοι" που όλη την ημέρα κατεβάζουν με torrent τσόντες.

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά για όσους δε γνωρίζουν η Ουγγαρία είναι μια πανέμορφη, πολιτισμένη και υπερμορφωμένη χώρα και σίγουρα κάτι τέτοιο μόνο τυχαία δεν πέφτει στο τραπέζι, εν αντιθέση με εμάς. Γνωρίζουν πολύ καλά ποιες οι επιπτώσεις και ποια τα θετικά αυτού του νομοσχεδίου. Επαναλαμβάνω αποτελεί μια χώρα ισάξια σε μορφωτικό επίπεδο με τη Σουηδία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...