Προς το περιεχόμενο

Speedport W 724V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα.

Χθες παρέλαβα από τον ΟΤΕ τη γερμανο-κινεζιά το Speedport W 724V, και αντιμετωπίζω ένα πολύ σπαστικό πρόβλημα, κάθε 5 με 10 λεπτά χάνεται η επαφή ρούτερ και pc μέσω καλωδίου. Βγαίνει x στο εικονίδιο της τοπικής σύνδεσης και ξανασυνδέεται μετά από 5 δευτερόλεπτα. Του έχω κάνει 3 φόρες reset, και έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά utp αλλά τίποτα. Παρατηρώ επίσης όταν απο συνδέεται και συνδέεται ξανά, κάποιες φορές αλλάζει η ταχύτητα από τα 100mbps στα 10mbps. Επίσης και στο WLAN η ταχύτητα πότε είναι 5mbps και πότε 73mbps

Με άλλο ρούτερ είμαι ΟΚ. Έχει κανείς καμία ιδέα πριν το αλλάξω;

Δημοσ.

ποιο firmware εχει?αν εχει το 0,37 τοτε ειναι το τελευταιο οποτε το πας για αλλαγη.αν εχει πιο παλιο δοκιμασε τυπικα να το αλλαξεις και να βαλεις το 0.37.

http://www.adslgr.com/forum/downloads.php?do=file&id=1995

παντως γενικα το βλεπω πιο πολυ οτι κατι φταιει με τον ρουτερ και κανει Reboot ή κατι τετοιο  παρα θεμα firmware.εκτος αν ειναι θεμα της καρτας του pc.δοκιμασε αλλη ethernet στο ρουτερ και επισης δοκιμασε αλλο Pc με ethernet Να δεις αν το κανει μηπως ειναι καποιο θεμα της καρτας δικτυου του Pc αν και παλι δεν θα πρεπε να βγαζει οτι αποσυνδεεται το καλωδιο.δοκιμασε πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου.μηπως σβηνουν τα λαμπακια στο ρουτερ?αν καποιο pc ειναι με ασυρματο παιζει μετα ή οχι?αυτο το ποτε 5 mbps ποτε 73 μαλλον εχειε να κανει με το σημα .ισως να μην ειναι καλη η θεση του ρουτερ ή να εχει παρεμβολες απο αλλο καναλι.δοκιμασε αλλο καναλι και το ρουτερ να μην ειναι σε γωνιες ή μεσα σε γραφεια κτλ.

Δημοσ.

Το 37 έχει απο τη μάνα του. Ο pc δεν έχει θέμα, με τα ZTE 108 απο wind και απο OTE είναι όλα οκ. Αυτό με τα 5 mbps ήταν το κανάλι 13 του wifi, με το 7 όλα κομπλέ. Έπεσα στην περίπτωση μάλλον. Ευτυχώς βρήκα κατάστημα που έχει ZTE σε απόθεμα, και θα πάω να το αλλάξω. Γενικά τα speedport είναι βάσανα απο πολλές απόψεις.

Δημοσ.

Το 37 έχει απο τη μάνα του. Ο pc δεν έχει θέμα, με τα ZTE 108 απο wind και απο OTE είναι όλα οκ. Αυτό με τα 5 mbps ήταν το κανάλι 13 του wifi, με το 7 όλα κομπλέ. Έπεσα στην περίπτωση μάλλον. Ευτυχώς βρήκα κατάστημα που έχει ZTE σε απόθεμα, και θα πάω να το αλλάξω. Γενικά τα speedport είναι βάσανα απο πολλές απόψεις.

αποο αυτα τα 2 δεν ξερω αν ειναι καλυτερο τo zte ή οχι.θα σου ελεγα καποια στιγμη να αγορασεις ενα δικο σου απλα ειναι λιγο ακριβα.ή αν εβρισκες κανα Technicoloror σε καμια καλη τιμη θα ηταν και αυτο καλο.788 ή 589 κτλ.

το καναλι το 13 καιι το 12 γενικα απεφευγε το γιατι πολλες καρτες κιολας που ειναι αποο αμερικη δεν πιανουν το 12 και το 13.η αμερικη παιζει 1 εως 11.για αυτο θα δεις και σπανια ρουτερ γενικοτερα να παιζει 12,13.τωρα αν ειχες ενα αλλο Pc θα μπορουσες ετσι τυπικα να δεις αν στο κανει και εκει ή αν ειναι θεμα απλα καποιας ασυμβατοτητας.firmware δεν υπαρχει αν και δυσκολο να εφταιγε κατι αφου σου βγαζει χ σαν να εχει χασει το καλωδιο.απλα επεσες σε καποιο που τα εχει ψιλο παιξει μαλλον.

Δημοσ.

Μέχρι και full duplex έβαλα στη LAN αλλά τίποτα. Ξέρω και κανα 2-3 ίδιες περιπτώσεις με το speedport από τη δουλεία μου. Ευτυχώς πήρα το ZTE 931VII που δεν παρουσιάζει προβλήματα συνήθως.

Δημοσ.

Μέχρι και full duplex έβαλα στη LAN αλλά τίποτα. Ξέρω και κανα 2-3 ίδιες περιπτώσεις με το speedport από τη δουλεία μου. Ευτυχώς πήρα το ZTE 931VII που δεν παρουσιάζει προβλήματα συνήθως.

ρουτερ του κιλου ειναι μην περιμενεις πολλα απο αυτα.κινεζιες.για να στο ριχνει στο 10 δυσκολο να φταιγε οτι το ειχες auto negotation αφου το 99,9 τις 100 στο auto το εχουν παρα να ειναι καρφωτα απο ρουτερ και απο καρτα δικτυου 100mbps full duplex.απλα και το zte ειναι παλι ενα zte.οκ μπορει να παιζει καλυτερα αλλα ουτε αυτο ειναι κατι το τρελλο.βεβαια το να παρεις καποιο αλλο ειναι αρκετα μεγαλο κοστος .μονο κανα μεταχειρισμενο technicolor 589,788 αμα ηταν σε νορμαλ τιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...