prigipa_m Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Εχω Windows 7 αλλά δεν μου εμφανίζει την πλευρική μπάρα (Gadgets) των Windows στα δεξιά. Πως φτιάχνεται αυτο ?
micos000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Τα 7άρια δεν έχουν side bar. Ήταν αποκλειστικότητα των vista, στα 7 μπορείς να βάλεις gadgets όπου θέλεις στην οθόνη. Το κακό είναι όμως ότι η ms κατάργησε τα gadgets για τα win και ο μόνος τρόπος να βρεις είναι μέσω third party προγραμματιστών.
prigipa_m Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ναι, για τα Gadgets εννοω δεν τα εμφανίζει μετα απο Reboot του Η/Υ
prigipa_m Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Σταμάτησε να μου λειτουργούν τα gadget ισοτιμίας νομίσματος και καιρού. Το έχει κανενας άλλο αυτο το πρόβλημα ?
micos000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Πάτα το πλήκτρο win και γράψε cmd. Κάνε δεξί κλικ στην καταχώρηση για την γραμμή εντολ'ων και επέλεξε "Εκτέλεση ως διαχειριστής" Γράψε το παρακάτω στην κονλσόλα και πάτα enter sfc /scannow Ίσως στο διορθώσει έτσι. Περισσότερα στο g https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=win7+gadgets+not+working
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα