Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω ενα πρόβλημα με τη RAM στο λαπτομ μου.Το usage της RAM φτάνει πάνω απο 95% ορισμένες φορές, ενό ο επεξεργαστής μένει σε νορμάλ επίπεδα (κάτω απο 10%).Έκανα ένα πρόχειρο search στο google και διάβασα οτι μπορεί να τρέχουν ακόμα οι παλιοί drivers σε περίπτωση που έχω κατεβάσει καινούργιους (που όντως έχω).Πως μπορώ να το ελέγξω αυτό και τι κάνω στη περίπτωση που όντως τρέχουν παράλληλα κι οι παλιοί?

Δημοσ.

2GB......έχω το συγκεκριμένο λαπτοπ κανα 6-7 χρόνια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τη RAM....το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά το format, όταν κατέβασα ένα πρόγραμμα που βρίσκει καινούργιους drivers και έτσι το έτρεξα για να εξυγχρονήσω τους παλιούς drivers που είχα νομίζοντας οτι θα σταματήσουν να τρέχουν οι παλιοί, εγκαθηστόντας τους καινούργιους (αν φταίει αυτο τελικά).

Δημοσ.

Μάλλον θα συνέπεσε με κανα update της flash..είναι πια λίγη η μνήμη σου,ειδικά αφού τρέχεις windows.

Όπως το βλέπω εγώ,έχεις μία,και μπόνους άλλη μία,λύση.

Η θα ψάξεις για κάποιο sodimm να μεγαλώσεις τη μνήμη σου,ή θα περάσεις και κάποια διανομή linux,που θα χρησιμοποιεί λιγότερους πόρους για το λειτουργικό,για να έχεις περισσότερους να κάνεις εσύ τη δουλειά σου.

Βρες μία το μοντέλο,να δούμε αν έχει dimm ελεύθερο.

Δημοσ.

Άλλαξες λειτουργικό στο φορματ;

Και τώρα κανονικά δουλεύει,μπορεί απλά να μην άλλαξες μετά το φορμάτ το ποσό της virtual memory,και να έχει συνεχώς στη ραμ περισσότερα πράγματα.

Μπορεί επίσης το προγραμματάκι που κατέβασες να τρέχει άλλα πραγματάκια,τσέκαρες στο task manager τι σου τρώει τόση παραπάνω μνήμη από αυτό που είχες συνηθίσει;

Επίσης....

Product Name
dv7-3040ev
Product Number
VX153EA
Microprocessor
1.60 GHz Intel Core processor i7-720QM
Microprocessor Cache
Level 2 cache 6 MB
Memory
4096 MB

Εδώ βλέπω πως έχει ένα dimm των 4gb.

Δημοσ.

οχι αυτόματα το έκανα μέσω της HP.....βασικα, μόνο 2GB βλεπω να τρέχουν και κοντα στα 2gb fullarei....στο task manager, έχουν γίνει πλέον svchost αυτα που τρωνε πολύ ram και δε μπορώ να δω τι ακριβώς ειναι αυτο.

page file εχεις ενεργο ε;

?

Δημοσ.

2utlnrk.jpg33p925z.jpg

btw, πως διαγράφω drivers, μπας και τους διαγράψω και τους εγκαταστήσω απ την αρχη?

και το θέμα ειναι οτι όταν κάνω κατάργηση αυτα τα svchost απ τη ram, μετά καθαρίζει και τρέχει κανονικά το μηχάνημα.

Δημοσ.

http://www.howtogeek.com/126430/htg-explains-what-is-the-windows-page-file-and-should-you-disable-it/

Κοίτα αν είναι ενεργό και αν είναι αρκετά μεγάλο,να φύγει και αυτός ο παράγοντας.

Ο driver της ram λογικά είναι ενσωματωμένος σε αυτόν της mobo.Οπότε,δύσκολα τα πράγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...