Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα πρόγραμμα για win 8.1 που να δημιουργεί αρχεία σε μορφή *.iso Ποιο είναι το πιο αξιόπιστο αυτήν την στιγμή; Δεν με ενδιαφέρει να διαβάζει iso, παρά μόνο να μπορώ να τα δημιουργήσω.
mafiozoskotsos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα το Site: ImgBurn είναι και δωρεάν
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Παρατήρησα όμως ότι στο αρχείο εγκατάστασης σε ''υποχρεωνει'' να εγκαταστησεις και καποια add-ons της Linley, και παρόλο που δεν επιλεγεις τα browser homepage κλπ, αυτο στα περναει. Κάποιο που να μην έχει αυτήν την σαβούρα;
mafiozoskotsos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Στο ImgBurn για να μη βάλει τη σαβούρα(add-ons) πατάς custom installation κατά την εγκατάσταση και ξετσεκάρης την σαβούρα ξέχασα να το αναφέρω πριν...
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Παρατήρησα όμως ότι στο αρχείο εγκατάστασης σε ''υποχρεωνει'' να εγκαταστησεις και καποια add-ons της Linley, και παρόλο που δεν επιλεγεις τα browser homepage κλπ, αυτο στα περναει. Κάποιο που να μην έχει αυτήν την σαβούρα;
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 εγώ σου προτείνω το daemon tools pro δυστυχώς δεν είναι δωρεάν. Διαβάζει και δημιουργεί iso.
TheELF Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 AnytoISO Δεν περνάει τίποτα επιπλέον,είναι σχετικά μικρό και δίνει μέχρι και δυνατότητα να το δουλέψεις μέσου command δηλαδή για κάνα batch.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για τις απαντήσεις σας. Πιο βολικό απ'όλα μου φάνηκε το PowerISO Και πάλι σας ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Παρατήρησα όμως ότι στο αρχείο εγκατάστασης σε ''υποχρεωνει'' να εγκαταστησεις και καποια add-ons της Linley, και παρόλο που δεν επιλεγεις τα browser homepage κλπ, αυτο στα περναει. Κάποιο που να μην έχει αυτήν την σαβούρα; Αν εννοείς αυτά, αν τα ξετσεκάρεις δεν περνάει τίποτα. Μόλις τώρα το δοκίμασα. Πάντως κι εγώ θα πρότεινα poweriso ή ultraiso για τη δημιουργία και διαχείριση iso αρχείων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα