Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες. Έχω δύο ram Hyper-X Blu των 2gb η καθεμία με χρονισμό 9-9-9-24 (με βάση τα όσα λέει το speccy). Θέλω να αναβαθμίσω σε 8gb ram, οπότε έχω την εξής απορία: Εάν πάρω άλλες μνήμες άλλης εταιρίας, αλλά με τους ίδιους χρονισμούς και απλά τις βάλω στα κενά Slots θα υπάρχει πρόβλημα; Εάν όχι, τότε αντί να πάρω 2x2gb μπορώ να πάρω μία των 4gb αλλά με τον ίδιο χρονισμό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Εφόσον ολα τα specs ειναι τα ίδια (και ας μην ειναι οι χρονισμοί οι ίδιοι) θα παίξουν μια χαρά δεν εχει σημασία η εταιρία αν ειναι ίδια ή οχι

• Like 1
Δημοσ.

Εφόσον ολα τα specs ειναι τα ίδια (και ας μην ειναι οι χρονισμοί οι ίδιοι) θα παίξουν μια χαρά δεν εχει σημασία η εταιρία αν ειναι ίδια ή οχι

Ευχαριστώ για την απάντηση. :)

Όταν λες specs τι εννοείς; Τις συχνότητες των μνημών και την χωρητικότητα;

Οι χρονισμοί έχω ακούσει ότι παίζουν ρόλο για να έχουν καλύτερες επιδόσεις οι μνήμες.

Δημοσ.

Ναι ενόω πχ να ειναι ddr3 στα 1600 στα 1.5v , οι χρονισμοί θεωρητικά αν ειναι χαμηλότεροι εχουν καλύτερες επιδόσεις παρόλαυτα δεν θα προσέξεις την διαφορά οποτε μην σε απασχολεί αυτο ιδιαίτερα

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση.

DDR3 είναι στα 1.50Volt η καθεμία, οπότε υποθέτω θα κάνει οποιαδήποτε παρομοίου τύπου RAM, σωστά;

Δημοσ.

Ακριβώς πρέπει να πάρεις ram με βάση αυτα τα specs (και την ταχύτητα 1600 1333 κτλπ) και ας ειναι αλλη εταιρία

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ η ταχύτητα των δικών μου είναι 1600, τις έχω βάλει και τρέχουν σε 1333, οπότε και οι επόμενες 1600 που θα πάρω θα τις βάλω κι αυτές σε 1333MHz να τρέχουν.

Υπάρχει καμία ενδεικτική πρόταση για 2gb ram (ώστε να πάρω δύο στικάκια), ή έχουν όλες πάνω-κάτω ίδιο σύστημα ψύξης/εγγύηση/ποιότητα κτλ;

Δημοσ.

Πες λίγο το μοντέλο της motherboard σου και με το cpuz βάλε φωτογραφίες απο την καρτέλα spd και memory να δούμε ακριβώς τι ram εχεις

• Like 1
Δημοσ.

Ορίστε και οι εικόνες:

post-273760-0-24220200-1414067916_thumb.png

post-273760-0-16448000-1414067928_thumb.png

EDIT: Τέλεια, ευχαριστώ! Θα πάρω το σετάκι μάλλον. Απλά τις βάζω στα δύο κενά σλοτς και είμαι έτοιμος, ε; Εννοώ δεν χρειάζομαι τίποτα memtests κτλ.

Δημοσ.

Κοίτα αν ρίξεις και ενα memtest αφου δείς οτι τις βρίσκει κανονικά το σύστημα δεν ειναι κακό απλα να ελέγξεις την σταθερότητα τους

• Like 1
Δημοσ.

Εύκολο ειναι αμα αρχίσει και σου δείχνει κόκκινα τοτε δεν ειναι καλό :P , πάρε εσυ με το καλό τις μνήμες και το ξανα βλέπουμε αν ειναι

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...