Luxx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Θελω να ρωτησω εαν τα συνδρομητικα καναλια εχουν καλυτερη ποιοτητα σηματος απ'οτι η digea. Και δε μιλαω για τα HD καναλια. Αναφερομαι ακομα και στα ιδια τα καναλια που εχει η digea ( πχ MEGA ) τα οποια προσφερουν και οι συνδρομητικες υπηρεσιες ( cytavision κτλ ). Επισης θελω να ρωτησω σχετικα με μια 22αρα τηλεοραση που εχω στο υπνοδωματιο. Οταν την συνδεω στο αποκωδικοποιητη της cytavision με HDMI παρατηρω καλυτερη ποιοτητα στα καναλια που εχει και η digea, απ'οτι οταν εχω να δουλευει απο τον δικο της αποκωδικοποιητη.. Τι παιζει;
TheELF Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Επισης θελω να ρωτησω σχετικα με μια 22αρα τηλεοραση που εχω στο υπνοδωματιο. Οταν την συνδεω στο αποκωδικοποιητη της cytavision με HDMI παρατηρω καλυτερη ποιοτητα στα καναλια που εχει και η digea, απ'οτι οταν εχω να δουλευει απο τον δικο της αποκωδικοποιητη.. Τι παιζει; Το υλικό που έχει το κάθε ένα παίζει μεγάλο ρόλο στην ποιότητα,είναι όπως και στα hi-fi το ίδιο cd θα παίξει με διαφορετική ποιότητα. Λογικά όλοι το ίδιο σήμα δείχνουν,απλά πάλι ο δορυφορικός σου δέκτης έχει ξανά διαφορετικά κυκλώματα που ελέγχουν την ποιότητα.
apostolosl Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Θελω να ρωτησω εαν τα συνδρομητικα καναλια εχουν καλυτερη ποιοτητα σηματος απ'οτι η digea. Και δε μιλαω για τα HD καναλια. Αναφερομαι ακομα και στα ιδια τα καναλια που εχει η digea ( πχ MEGA ) τα οποια προσφερουν και οι συνδρομητικες υπηρεσιες ( cytavision κτλ ). Επισης θελω να ρωτησω σχετικα με μια 22αρα τηλεοραση που εχω στο υπνοδωματιο. Οταν την συνδεω στο αποκωδικοποιητη της cytavision με HDMI παρατηρω καλυτερη ποιοτητα στα καναλια που εχει και η digea, απ'οτι οταν εχω να δουλευει απο τον δικο της αποκωδικοποιητη.. Τι παιζει; Καλυτερη ποιοτητα εικόνας εχει η digea. Στα HD δεν υπάρχει αξιοσημείωτη διαφορά αλλά στα απλά κανάλια (mega κ.λ.π.) είναι αισθητή. Οσο αφορά την δευτερη ερώτηση σου προφανώς ο επεξεργαστης ψηφιακού σηματος της cytavision είναι καλύτερος από τον ενσωματωμένο της 22άρας σου.
Luxx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ακομα και για τα απλα καναλια; Δλδ Mega, Σκαϊ κτλ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα