Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλεσπέρα σε όλους. Θέλω την πολύτιμη βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που έχω και αν ειναι και μπορώ να κάνω κάτι που δεν εχω κάνει. Αρχικα είχα εναν ξωτερικο σκληρό 500αρη όπου μια μέρα έπεσε κάτω στα μαλακα όμως και από τότε δεν. Αυτό έχει γίνει πριν κάποια χρόνια. Είπα τώρα να δω αν μπορώ να κάνω κάτι μονο να επαναφέρω μέσα αρκετές φωτογραφίες που εχω.

Αυτό που κάνει: όταν τον συνδέω μου εμφανίζει αφαιρουμενος δίσκος και ειναι αχνο. Όταν πατάω να μπω μέσα μου λέει τοποθετήστε έναν δίσκο στην μονάδα.Έχω εγκαταστήσει προγράμματα ελέγχου δίσκου και ανακτήσης αλλά δεν τον βλέπουν καθόλου. Καμια ιδέα;

Έχω και φωτο σε όποιον θέλει να στείλω από Print screen

Δημοσ.

Αν βγαίνει από την θήκη σύνδεσε τον σαν κανονικό δίσκο και δες αν τον βλέπει έτσι.

το έχω κάνει. Έτσι τον εψω τώρα αλλά τίποτα. Στο disk test δεν τον βλέπει. Επίσης όταν τον κουναω,ακουγεται κάτι σαν να έχει φυγει...να ειναι η κεφαλή; δεν ξέρω...

Δημοσ.

Αν έχει φύγει η βελόνα της κεφαλής απο μέσα μαλλον δεν μπορεί να γίνει τιποτα με απλα προγράμματα ανάκτησης κτλπ παρόλαυτα αφου του βγάζει στα windows έστω χωρίς να μπορείς να μπείς δοκίμασε και το ontrack easy recovery

Δημοσ.

Αν έχει φύγει η βελόνα της κεφαλής απο μέσα μαλλον δεν μπορεί να γίνει τιποτα με απλα προγράμματα ανάκτησης κτλπ παρόλαυτα αφου του βγάζει στα windows έστω χωρίς να μπορείς να μπείς δοκίμασε και το ontrack easy recovery

από δική μου εκτίμηση πρέπει να είναι η βελόνα. Θεωρητικά υπάρχει δυνατότητα ανάκτησης δεδομένων; Πόσο περιπου θα στοιχίσει; 

Δημοσ.

Αν ειναι hardware πρόβλημα δηλαδή σε επίπεδο βελόνας και το πάς σε εταιρία ανάκτησης το κόστος πιθανόν να ειναι πολύ μεγάλο ίσως και παραπάνω απο 100 + euro ανάλογα την ζημιά

Δημοσ.

Αν ειναι hardware πρόβλημα δηλαδή σε επίπεδο βελόνας και το πάς σε εταιρία ανάκτησης το κόστος πιθανόν να ειναι πολύ μεγάλο ίσως και παραπάνω απο 100 + euro ανάλογα την ζημιά

δεν ξέρω τι να κάνω...ειναι πάρα πολλά ρε γαμωτο...και τον εχω αφήσει ετσι 5 χρόνια τώρα γι αυτό τον λόγο

δεν ξέρω τι να κάνω...ειναι πάρα πολλά ρε γαμωτο...και τον εχω αφήσει ετσι 5 χρόνια τώρα γι αυτό τον λόγο

κάτι διαβαζα αν πάρεις κάποιο εξάρτημο από ίδιο δισκο αν βρεις κλπ...ισχυει κάτι τέτοιο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...