sourika Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα! Χρειάζομαι την βοήθεια σας... Έχω ένα View Sonic netbook. Θέλοντας να καθαρίσω την οθόνη του υπολογιστή με αζαξ, ένα μέρος έπεσε στη μια πλευρά του πληκτρολογίου. το σκούπισα με πανί και μετά με χαρτοπετσέτα προσπαθώντας να κάνω ανάμεσα στα πλήκτρα. Αρχικά όταν πατούσα το f μου έβγαζε "zf" και όταν έβαζα @ μου πατούσε 22. Το έκανα με πιστολάκι, το γύρισα μήπως φύγει το υγρό, το έκλεισα, έβγαλα την μπαταρία και όταν το άνοιξα ξανά έκανε έναν θόρυβο περίεργο και όταν πατούσα την έναρξη έδειχνε σαν να γράφει κάτι στην αναζήτηση. Το άφησα καμία ώρα κλειστό και μετά το άνοιξα, λειτουργούσε κανονικά,με έβαζε στις σελίδες και δεν είχε κανένα θέμα με τα πλήκτρα,αλλά μετά από κανένα 5λεπτο άρχισε να κάνει πάλι τον θόρυβο ενώ λειτουργούσε κανονικά... Πόσο μεγάλη ζημιά λέτε να έγινε και πόσο εύκολα φτιάχνεται??? Ευχαριστώ!
.::NikoS::. Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Εκτός του ότι δεν κάνουμε αυτές τις οθόνες με άζαξ, δε νομίζω να μπορεί κάποιος να κάνει τέτοια διάγνωση από το φόρουμ. Δε ξέρουμε που έπεσε υγρό εκτός από το πληκτρολόγιο και ο θόρυβος που λες δεν τον περιγράφεις μήπως καταλάβουμε από που οφείλεται. Αν έχει μόνο το πληκτρολόγιο πρόβλημα μπορεί να φτιάξει αν στεγνώσει εντελώς σε λίγες μέρες (μπορείς να το βγάλεις αν ξέρεις και να το αφήσεις στον ήλιο) αλλά και να μη ξαναδουλέψει είναι οικονομικό αν αγοράσεις από ebay. Αν περάσανε υγρά κάτω από το πληκτρολόγιο και πέσανε στην μητρική δε μπορούμε να ξέρουμε τι ζημιά έκανε
Peleus17 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Ερώτηση....Εγώ έχω ένα πληκτρολόγιο Microsoft και το έχω καθαρίσει άπειρες.φορές με Azax ρίχνοντας απευθείας στο πληκτρολόγιο και ποτέ μα ποτέ δεν έπαθε τίποτα. Είμαι τυχερός ή είναι επιτρεπτό αυτό?
SPANK Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα! Χρειάζομαι την βοήθεια σας... Έχω ένα View Sonic netbook. Θέλοντας να καθαρίσω την οθόνη του υπολογιστή με αζαξ, ένα μέρος έπεσε στη μια πλευρά του πληκτρολογίου. το σκούπισα με πανί και μετά με χαρτοπετσέτα προσπαθώντας να κάνω ανάμεσα στα πλήκτρα. Αρχικά όταν πατούσα το f μου έβγαζε "zf" και όταν έβαζα @ μου πατούσε 22. Το έκανα με πιστολάκι, το γύρισα μήπως φύγει το υγρό, το έκλεισα, έβγαλα την μπαταρία και όταν το άνοιξα ξανά έκανε έναν θόρυβο περίεργο και όταν πατούσα την έναρξη έδειχνε σαν να γράφει κάτι στην αναζήτηση. Το άφησα καμία ώρα κλειστό και μετά το άνοιξα, λειτουργούσε κανονικά,με έβαζε στις σελίδες και δεν είχε κανένα θέμα με τα πλήκτρα,αλλά μετά από κανένα 5λεπτο άρχισε να κάνει πάλι τον θόρυβο ενώ λειτουργούσε κανονικά... Πόσο μεγάλη ζημιά λέτε να έγινε και πόσο εύκολα φτιάχνεται??? Ευχαριστώ! Επειδή ειναι λίγο σχετικό τι εχει γίνει καλύτερα να ανοίξεις το netbook και να το αφήσεις να στεγνώσει απο την οποια υγρασία έχεις μηπως και επανέλθει το υγρό μπορεί να εχει παει οπουδήποτε Ερώτηση....Εγώ έχω ένα πληκτρολόγιο Microsoft και το έχω καθαρίσει άπειρες.φορές με Azax ρίχνοντας απευθείας στο πληκτρολόγιο και ποτέ μα ποτέ δεν έπαθε τίποτα. Είμαι τυχερός ή είναι επιτρεπτό αυτό? Είσαι απλα τυχερός που δεν εχει πάθει τίποτα βέβαια αν απλά καθαρίζεις τα πλήκτρα απο πάνω με άζαξ και δεν εχει πέσει μεσα υγρό δεν εχει πρόβλημα 1
sourika Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ο θόρυβος που ακούγεται είναι λες και ακούς φόρμουλα ή απογείωση αεροπλάνου, ο οποίος ξεκινάει μετά από κάποια ώρα λειτουργίας του υπολογιστή.
TheELF Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Ερώτηση....Εγώ έχω ένα πληκτρολόγιο Microsoft και το έχω καθαρίσει άπειρες.φορές με Azax ρίχνοντας απευθείας στο πληκτρολόγιο και ποτέ μα ποτέ δεν έπαθε τίποτα. Είμαι τυχερός ή είναι επιτρεπτό αυτό? Στα net/lap/μπλαμπλα top ο επεξεργαστής(και όλα τα άλλα) είναι ακριβώς κάτω από το πληκτρολόγιο και πολλές φορές τα χωρίζει μόνο μια μεμβράνη,οπότε είναι εύκολο να περάσει υγρασία και να τα κάψει όλα. Σε ένα ξεχωριστό πληκτρολόγιο δεν έχει τίποτα από πίσω,ένα μικρό ολοκληρωμένο έχει όλο όλο που μεταφράζει της εντολές και ακόμα και να καταφέρεις να καεί αυτό απλά χαλάει το πληκτρολόγιο και όχι όλος ο Η/Υ. 1
.::NikoS::. Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ο θόρυβος που ακούγεται είναι λες και ακούς φόρμουλα ή απογείωση αεροπλάνου, ο οποίος ξεκινάει μετά από κάποια ώρα λειτουργίας του υπολογιστή. Μήπως ο θόρυβος δεν έχει καμία σχέση με το άζαξ τελικά;
sourika Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μήπως ο θόρυβος δεν έχει καμία σχέση με το άζαξ τελικά; Τι να σου πω...δεν τον είχε ξανακάνει νωρίτερα...Λειτουργεί κανονικότατα πάντως εκτός από αυτόν τον θόρυβο...Τι μπορεί να είναι;;;
Ilbabis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μήπως απλά ζεσταίνεται και δουλεύει σε πολλές στροφές ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα