gsa-electronics Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα σας.... εδω και λιγο καιρο εχω παρει το εν λογο λαπτοπ και αντιμετωπιζω ενα θεμα με την μπαταρια του. συγκεκριμενα, απο την πρωτη φορτιση της μπαταριας (αν και ηταν αρκετες ωρες στην μπριζα με κλειστο το λαπτοπ) και μετα σε ολες τις υπολοιπες φορτισεις ως τωρα, ποτε δεν ειδα την μπαταρια να παει σε πληρη φωρτηση 100% μεχρι 98-99% οση ωρα και να μεινει στην μπριζα. ομως ο χρονος μπαταριας κραταει γυρω της δυο με δυομιση ωρες. επισης να πω πως ετρεξα κι ενα utility της HP που ειναι για την μπαταρια και μου εδειξε ΟΚ την μπαταρια. ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει καποιος για το θεμα αυτο?
Euclides Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Τρέξε το HWMonitor, και δες τι ποσοστό φθοράς σου βγάζει.
gsa-electronics Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 το wear level δεν μου το βγαζει, μονο το charge level μου δειχνει.
SPANK Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Εντάξει αφου κρατάει η μπαταρία οσο πρέπει αυτο ειναι το σημαντικό οποτε μαλλον κάποια ασυμβατότητα με το bios πως την δείχνει στα προγράμματα η κάτι τετοιο , αν ειναι καινούργιο το laptop πάντως μπορείς να κάνεις μια ερώτηση σε καποιο ελληνικό αντιπρόσωπο στην hp η να στείλεις ενα mail στην hp
gsa-electronics Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Τελικα λυθηκε το προβλημα.... ηταν θεμα bios, με μια αναβαθμιση στην πιο προσφατη εκδοση του bios ολα οκ. Σας ευχαριστω παιδες.
idefixius Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Αυτό με το BIOS ήθελα να το ρωτήσω και εγώ. Αγόρασα πρόσφατα τον HP ProBook 450 χωρίς τα Windows. Tα εγκατέστησα εγώ και πέρασα και όλους τους drivers από το site της HP. Nα αναβαθμίσω και το BIOS ή δε χρειάζεται? Και αν ναι, ποιο από τα παρακάτω πρέπει να περάσω?
SPANK Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Καλό ειναι γενικά να έχουμε το τελευταίο bios , το πρόσφατο ειναι το πρώτο με ημερομηνία 15 ιουλίου φαίνεται και απο την έκδοση άλλωστε μπές ομως στο δικό σου bios πρώτα να δεις τι έκδοση έχεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα