Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα λάπτοπ άλλα δεν θέλω να διαθέσω πολλά χρήματα, είμαι κάπου στα 400-450 μάξιμουμ, και θα ήθελα να μάθω αναλυτικότερα τι θα πρέπει να προσέξω και τι να θεωρήσω "ως" στάνταρ από θέμα χαρακτηριστικών.

Σχετικά με την αγορά, θα προτιμήσω κάποια γνωστή αλυσίδα επειδή έχει κάθε εβδομάδα ( σχεδόν ) προσφορές και επειδή θα το κοιτάξω και από κοντά πριν το αγοράσω.

Από μάρκα δεν είμαι σίγουρος αν και έχω κάτι στο μυαλό μου άλλα παρόλα αυτά θα εξαρτηθεί και από την προσφορά που ενδέχεται να πετύχω...

Δημοσ.

Υπάρχει ειδικό θέμα για βοήθεια αγοράς αλλά το βασικότερο ειναι οτι δεν λες τις αναγκες σου

Δημοσ.

Υπάρχει ειδικό θέμα για βοήθεια αγοράς αλλά το βασικότερο ειναι οτι δεν λες τις αναγκες σου

Άλλο το να έχω ως στάνταρ τα χαρακτηριστικά κι από κει και πέρα να υπολογίζω  τις ανάγκες μου, και άλλο το να θέλω κάτι συγκεκριμένο, αν ήθελα να παίζω παιχνίδια θα το έλεγα από την αρχή, αν έλεγα πως το χρειάζομαι για σερφάρισμα θα έπαιρνα το οικονομικότερο, όμως εγώ θέλω με αυτά τα χρήματα να μπορέσω να πάρω ( αν πετύχω ) το καλύτερο και για να το καταφέρω αυτό θα πρέπει να γνωρίζω κάτι επιπλέον για τα βασικά στανταρ χαρακτηριστικά ενός laptop που να μην είναι τέλειο άλλα τουλάχιστον καλό!

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σε πιάσω. Να σου πω τι καταλαβαίνω:

-Παιδιά θέλω να αγοράσω ένα οχημα-αμαξι με budget X ευρω. Τι θεωρείται standard;

-Τι χρήση θες να του κάνεις;

-Εγω θέλω να μαθω τα standard. Αν το ήθελα για την πόλη ή για ταξίδια θα το έλεγα

(αναμενόμενη απάντηση) -Να εχει 4 ρόδες, τζάμια και μηχανή. 

Τα standard καθορίζονται απο τις αναγκες. Αν οι ανάγκες σου ειναι κυρίως εργασία γραφείου και περιοδικά κάποιο παιχνίδι, ενα 15αρι με 4gb μνήμη ειναι ικανοποιητικό, ενω αν θες ενα μηχανημα να τρεχεις σε διάφορες βλαβες δικτύου, θες ενα 11αρι με μεγαλη μπαταρία. 

Επισης εχει μεγάλη σημασία η μάρκα και λιγότερο τα χαρακτηριστικά. Άλλη ποιότητα κατασκευής εχουν τα turbox και αλλη τα dell/toshiba

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...