Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθω να περάσω μια version ενος προγράμματος* και ενω παλια (σε φρέσκα windows) δούλευε, τώρα δεν μου γίνεται η εγκατάσταση. Και από ότι βλέπω έχει κρατήσει άπειρα υπολύμματα σε regedit κλπ. Υπάρχει τρόπος να καθαριστούν αυτόματα?

* Το πρόγραμμα μου το έχει δώσει ο θείος μου :-D 

Δημοσ.

Με πιο από αυτά έκανες δουλειά; Έχω αγαναχτίσει με ένα πρόγραμα από τον θείο μου το οποίο δε θέλει να ξαναμπει το trial.  :mad:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δυστυχώς το ccleaner δε ψάχνει τόσο βαθιά... Για τη δική μου περίπτωση τουλάχιστον.

Ήσουν μάλλον τυχερός που σου έκανε δουλειά αυτό :P

Δημοσ.

Eusing Free Registry Cleaner αυτο χρησιμοποιω, κραταει και backup , αλλα πριν τρεξε το  cleanmgr ειναι των windows και καθαριζει αρκετα βαθια , γραψε στην ευρεση cleanmgr , και τρεξτο με δικαιωματα διαχειριστη

Δημοσ.

Τά registry cleaner προγράμματα είναι πολύ ρίσκο για το λειτουργικό σύστημα,γιατι μπορει να σβήσουν αρχείο η καταχώρηση του reg. που ειναι σημαντική για τη ομαλή λειτουργία του συστηματος.

Χρησιμοποιείται μονο σε εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις και απο άτομα με μεγαλη γνώση επι του θέματος... με λιγα λόγια μακριά απο reg cleaner.

• Like 2
Δημοσ.

πάντως το ccleaner είναι αρκετά καλό και ασφαλές θα έλεγα.

αν και παρατήρησα ότι όταν το εκτέλεσα (καθάρισα το μητρώο) το εικονίδιο του κάδου ανακύκλωσης δεν λειτουργεί καλά. :whistle:

Δηλ δείχνει γεμάτος ενώ είναι άδειος οπότε μεγάλη προσοχή στο καθαρισμό μητρώου ακόμη και με το ccleaner που θεωρείτε αξιόπιστο. B)

Δημοσ.

Δυστυχώς το ccleaner δε ψάχνει τόσο βαθιά... Για τη δική μου περίπτωση τουλάχιστον.

Ήσουν μάλλον τυχερός που σου έκανε δουλειά αυτό :P

χειροκινητα (αν το κατεχεις) δοκιμασες?

Δημοσ.
@kostandinos
Δε το ήξερα αυτό των windows, θα το δοκιμάσω αργότερα.

Για ενα διάστημα χρησιμοποιούσα για registry cleaner αυτό που περιέχεται στο Yamicsoft Windows manager (έχει για XP, 7, 8 κλπ) Γενικώς μου φαινόταν και γαμώ τα προγράμματα αλλά άνετα κάποιος που δεν είχε αρκετές γνώσεις θα κατέστρεφε το PC του από αυτό.

Τά registry cleaner προγράμματα είναι πολύ ρίσκο για το λειτουργικό σύστημα,γιατι μπορει να σβήσουν αρχείο η καταχώρηση του reg. που ειναι σημαντική για τη ομαλή λειτουργία του συστηματος.

Χρησιμοποιείται μονο σε εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις και απο άτομα με μεγαλη γνώση επι του θέματος... με λιγα λόγια μακριά απο reg cleaner.

Ρίχνεις και μια ματιά στα κλειδάκια που σου βρίσκει πριν κάνεις καθαρισμό. Εντάξει αποκλείεται να τα ξέρεις όλα, αλλά αν έχεις μία στοιχειώδη εμπειρία θα καταλάβεις αν είναι από άλλα προγράμματα ή από τα windows.

πάντως το ccleaner είναι αρκετά καλό και ασφαλές θα έλεγα.

αν και παρατήρησα ότι όταν το εκτέλεσα (καθάρισα το μητρώο) το εικονίδιο του κάδου ανακύκλωσης δεν λειτουργεί καλά.  :whistle:

Δηλ δείχνει γεμάτος ενώ είναι άδειος οπότε μεγάλη προσοχή στο καθαρισμό μητρώου ακόμη και με το ccleaner που θεωρείτε αξιόπιστο.  B)

Σιγά μη φταίει η registry για τον κάδο :P

Πήγαινε στο C:\Users\ονομα χρηστη σου\AppData\Local και σβήσε το IconCache.db. Κάνε επανεκίνηση (ή τουλάχιστον logoff).

(τα κρυφά αρχεία προφανώς πρέπει να φαίνονται για να το δεις αυτό)

χειροκινητα (αν το κατεχεις) δοκιμασες?

αμ μια και δυο φορές μόνο; Τα παράτησα πλέον... Έχω σβήσει τα πάντα που μπορεί να σχετίζονται με το πρόγραμμα (και από αρχεία στο δίσκο και με search στη registry) Αλλά αν εγώ έφτιαχνα κάποιο πρόγραμμα που ήθελα να κλειδώνει το trial και να μην ξανα ξεκλειδώνει με τίποτα σίγουρα θα έβαζα κάποιο κλειδί στην registry με άκυρο όνομα ώστε να μη μπορεί να το βρει κάποιος με αναζήτηση, οπότε δεν αμφιβάλλω ότι έχουν κάνει κάτι τέτοιο. :P

Δημοσ.

Σιγά μη φταίει η registry για τον κάδο :P

Πήγαινε στο C:\Users\ονομα χρηστη σου\AppData\Local και σβήσε το IconCache.db. Κάνε επανεκίνηση (ή τουλάχιστον logoff).

(τα κρυφά αρχεία προφανώς πρέπει να φαίνονται για να το δεις αυτό)

Αυτό που λες το δοκίμασα να το κάνω,δηλ Rebuild την Icon Cache και δεν δούλεψε το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει :-D

οπότε μάλλον έχει να κάνει με το registry

Δημοσ.

Οσον αφορά την προσπάθεια να βρεθεί ενα key στο registry  μπορείς να δοκιμάσεις να ψαξεις και με κατι εναλακτικό απο το regedit, οπως το Aytoruns h το process monitor (microsoft) και πιστεύω πως κάτι θα βρεθεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...