sculper Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να μου πείτε εναλλακτικές για να βάλω virtual machine έτσι ώστε να τρέξω windows στο macbook pro που έχω. Έχω βάλει το parallels, αλλά τώρα με την αναβάθμιση (Yosemite) δεν μου λειτουργεί και δεν γουστάρω να πληρώσω αναβάθμιση! Άρα οι λύσεις που μου έχουν μείνει: Να μου πείτε εναλλακτική με freeware πρόγραμμα. Κάπου είχα διαβάσει ότι υπάρχει αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ. Να μου πείτε εναλλακτική με άλλο πρόγραμμα (fusion μου είπε ένας φίλος) και Έχω 8 μέρες καιρό. Θα ήθελα από το πρόγραμμα τα εξής: Να βλέπω όλα τα περιεχόμενα του virtual machine ακόμη και χωρίς να τρέχω το πρόγραμμα (πχ parallels). Το θέλω γιατί αν κρασάρει το πρόγραμμα, να μπορώ χωρίς άγχος να τραβήξω τα δεδομένα μου. Τώρα στο parallels τρελάθηκα μέχρι να βρω άκρη. Να μπορώ να κάνω copy paste ανάμεσα σε windows – apple ios , διότι στην έκδοση που είχα αγοράσει δεν ήταν εφικτό. Η ώρα να είναι ίδια και στα windows και στο mac. Διότι στο parallels έδειχνε μία ώρα πίσω. Παρόλο που είχα κάνει τις ρυθμίσεις και στο mac και στα windows. Αν κάνεις απεγκατάσταση του προγράμματος να ΜΗΝ χάνεις το virtual machine. Να διατηρεί τα δεδομένα δηλαδή. Κάτι που κάνει το parallels. Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2014 από georgeadams αφαίρεση ερώτησης για warez Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχεις και πολλές πιλογές. Οι εφαρμογές για virtualization σε OS X είναι ουσιαστικά 3: - Parallels Desktop - VMWare Fusion - Oracle Virtualbox Το τελευταίο είναι δωρεάν. Δοκίμασε το: http://www.virtualbox.org Εναλλακτικά, μπορείς να έχεις windows κανονικά, χωρίς virtualization κάνοντας χρήση του εργαλείου Boot Camp που δίνει το OS X. Αυτό θα σου χωρίσει το δίσκο σε δύο κομμάτια για να βάλεις Windows στο 2ο κομμάτι και να διαλέγεις πιο λειτουργικό θα ξεκινήσει κατά την εκκίνηση του Mac. Να βλέπω όλα τα περιεχόμενα του virtual machine ακόμη και χωρίς να τρέχω το πρόγραμμα (πχ parallels). Το θέλω γιατί αν κρασάρει το πρόγραμμα, να μπορώ χωρίς άγχος να τραβήξω τα δεδομένα μου. Τώρα στο parallels τρελάθηκα μέχρι να βρω άκρη.Υπάρχει μια δωρεάν εφαρμογή, το Paragon VMDK Mounter for Mac OS X που κάνει αυτό που θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sculper Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 σε ευχαριστώ για την απάντησή σου! τελικά επειδή δεν "βρήκα" parallels έβαλα fusion.Αποτέλεσμα: ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ποτέ!τελικά αγόρασα parallels και βρήκα την υγεία μου! δυστυχώς δεν έβαλα το virtualbox. πάντως από τα 2 (fusion vs parallels) το PARALLELS σας λύνει τα χέρια. είναι πιο εύκολο στην εγκατάστασηπιο σταθερόδεν χρειάζεται να βάλεις απαραίτητα τα tools για να σου δουλέψει σωστάείναι πολύ πιο γρήγορο, στο να μπουτάρει, στο να αντιγράψει.μπορείς να δεις τα περιεχόμενα ακόμη και αν δεν το τρέχεις (κάνεις ένα shared folder που το βλέπεις από παντού) γενικά η τελευταία έκδοση είναι super.και στο fusion την τελευταία έκδοση έβαλα...και χρειάστηκε να ξαναστήσω το μηχάνημα από την αρχή. όποιος θέλει κάτι ας μου πει.απλά είπα να ενημερώσω. καλό σκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Χρησιμοποιώ το Fusion 3+ χρόνια και δουλεύει μια χαρά με Ubuntu και Windows. Κάτι έκανες λάθος μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sculper Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 δεν είπα ότι δεν μου δούλεψε. είπα δεν είναι τόσο χρηστικό και έχει πολλά άλλα θέματα (πρέπει να βάλεις τα tools για να δουλέψουν κάποια πράγματα, είναι αργό σε ότι αφορά το response time, τα γραφικά δεν δουλεύουν το ίδιο καλά, κτλ) σου προτείνω να βάλεις parallels και θα δεις τις διαφορές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Έχω δοκιμάσει parallels όπως και virtual box χρόνια τώρα και το πιο γρήγορο απ'όλα είναι το fusion. Τα tools παντού μπαίνουν απλά στο parallels το κάνει χωρίς να σε ρωτήσει. Response time και γραφικά είναι πολύ γρήγορα στο fusion. Κάτι δεν έκανες σωστά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα