dimpap78 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Έχω μεταφέρει τις επαφές από ΝΟΚΙΑ 6210 (παλιο) στον υπολογιστή μου σε μορφή vcf. Πως μπορω να τις μεταφέρω στο smartphone HTC WP7; Στον υπολογιστή έχω OFFICE OUTLOOK 2003.
zio10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Αν τις έχεις σε vcf στείλτες με ένα συνημμένο στο email σου, μπες στο mail από το κινητό και πάτα το συνημμένο, θα τις διαβάσει αυτόματα
micos000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Έχω μεταφέρει τις επαφές από ΝΟΚΙΑ 6210... [off topic] Μεγάλε!!! Έγραψες. Ακόμα σου δουλεύει; Είχα το 6110 (αυτό που άλλαζε χρώμα στο φως) για αρκετά χρόνια, με δύο μπαταρίες και εξωτερική κεραία για δύσκολες περιοχές και ο αντικαταστάτης του ήταν το 6330 (που έπαιρνε τις ίδιες μπαταρίες, οπότε είχα τρεις ). Κορυφαία κινητά. Πήγαινα 15 μέρες διακοπές χωρίς φορτιστή, απλά με φορτισμένες τις μπαταρίες.[/off topic] Για την ερώτηση σου τώρα. Δοκίμασες να σώσεις το αρχείο στην εξωτερική κάρτα και να πας στις επαφές του τηλεφώνου και να κάνεις εισαγωγή από αρχείο; Πρέπει να βγαίνει μάλλον πατώντας το μενού όταν είσαι στις επαφές (όχι στην γρήγορη κλήση). Δες και αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα