Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω το matlab σε μορφή iso και το βάζω κανονικά στο daemon tolls η στο power iso και όταν πατάω το setup.exe μου βγάζει το παράθυρο του matlab και φεύγει αμέσως.Εμφανίζει το error που επισυνάπτω. Αυτό δεν γίνεται μόνο με το matlab δυστυχώς αλλά και με όλα τα iso προγράμματα που πήγα να εγκαταστήσω.. Καμία ιδέα;

Δημοσ.

Για να μην σε απασχολεί αν είναι θέμα των προγραμμάτων εικονικών δίσκων (daemon, poweriso), κάνε το .iso extract με το winrar ή το 7zip σε έναν φάκελο, και απλά άνοιξε τον φάκελο και τρέξε το setup του.

Αλλιώς φταίει το iso μάλλον, θα είναι κατεστραμμένο. Θα δούμε.

Δημοσ.

Για να μην σε απασχολεί αν είναι θέμα των προγραμμάτων εικονικών δίσκων (daemon, poweriso), κάνε το .iso extract με το winrar ή το 7zip σε έναν φάκελο, και απλά άνοιξε τον φάκελο και τρέξε το setup του.

Αλλιώς φταίει το iso μάλλον, θα είναι κατεστραμμένο. Θα δούμε.

Σε ευχαριστώ φίλε για τον χρόνο σου!

Δυστυχώς όμως το δοκίμασα και δεν γίνεται τίποτα.. :(

Δημοσ.

1. Είναι σίγουρο οτι είναι συμβατή η έκδοση με το λειτουργικό σου έτσι;

2. Τρέχεις ως διαχειριστής;

3. Άνοιξε τον task manager, τρέχει μετά η διεργασία και απλά δεν βλέπεις παράθυρο ή σταματάει και η διεργασία;

4. Και πιο πιθανό: Ξανακατέβασε το, μάλλον δεν κατέβηκε σωστά. Δε χρειάζεται να σου πω για καθαρές πηγές κτλ, το θεωρώ δεδομένο.

Δημοσ.

1. Είναι σίγουρο οτι είναι συμβατή η έκδοση με το λειτουργικό σου έτσι;

2. Τρέχεις ως διαχειριστής;

3. Άνοιξε τον task manager, τρέχει μετά η διεργασία και απλά δεν βλέπεις παράθυρο ή σταματάει και η διεργασία;

4. Και πιο πιθανό: Ξανακατέβασε το, μάλλον δεν κατέβηκε σωστά. Δε χρειάζεται να σου πω για καθαρές πηγές κτλ, το θεωρώ δεδομένο.

1.) Ναι

2.)ναι.

3.)Κλείνει και η διεργασία.

4.)Το έχω ξανακάνει.Και με 2-3 διαφορετικές εκδόσεις του ματλαμπ..ίσως να φταίει το λογισμικό μου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...