Hal9000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μια νέα αναβάθμιση για τη φετινή της ναυαρχίδα, το G3, κυκλοφόρησε σήμερα η LG, η οποία με βάση τις πρώτες αναφορές, εστιάζει στην απόκριση του γραφικού περιβάλλοντος και στις καθυστερήσεις που αυτό παρουσιάζει κατά τη χρήση.Το συνολικό μέγεθος της αναβάθμισης είναι 174MB όμως η LG δεν έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα αναλυτικές πληροφορίες για τις αλλαγές ή τις προσθήκες που φέρνει η αναβάθμιση στο G3. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα digipassion, η αναβάθμιση έκανε την εμφάνιση της αρχικά στην Ινδία, την Ταϊλάνδη καθώς και σε συγκεκριμένες Ευρωπαϊκές χώρες. Μετά το τέλος της εγκατάστασης, η έκδοση λογισμικού αναφέρει πλέον τον κωδικό V10l-IND-XX αντί του V10j-IND-XX που ίσχυε μέχρι σήμερα. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές αφού η αναβάθμιση λύνει ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της συσκευής, αυτό των μικροκαθυστερήσεων κατά την πλοήγηση στα διάφορα μενού της πλατφόρμας του Android ενώ υπάρχουν αναφορές και για μεγαλύτερη αυτονομία. Όσοι δεν έχουν λάβει ακόμα ενημέρωση για την αναβάθμιση, μπορούν σύμφωνα με την ιστοσελίδα να κατεβάσουν την εφαρμογή LG Mobile Support Tool και αφού προχωρήσουν σε backup της συσκευής, να ξεκινήσουν την αναβάθμιση. Site: DigiPassion
crook Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Τι γινεται με τα F400k ?? Πηρα πριν καμια βδομαδα ενα update. Δεν εχω δει καποια διαφορα...
man_of_the_moon Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Εγω εχω την V10c over the air τιποτα ακομα ουτε και απο το Support tool .. Εχει κανει κανενας τιποτα ?
liakos95 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Πολύ καλή δουλειά από την lg πολύ καλές βελτιώσεις ένα μεγάλο Μπραβω
Zapee995 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Σημερα κατεβηκε στο δικο μου, ουτε ζεστη ουτε κρυο, σφαιρα πηγαινε και ακομα παει. :P 1
icy20 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Lag πριν lag και μετα. Οχι τρελα πραγματα αλλα το g2 πηγαινε πολυ πιο στρωτα...
chaos748 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 πως γινεται να λετε μερικοι οτι παει σφαιρα? νοκια 3310 ειχατε πριν? 5
kyriakidis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 καλα να ειναι το xda γιατι αν περιμεναμε απο το ελληνικο update εδω εχει βγει το το L και αυτο ειναι ακομα στο Ι
Cosbuster Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 πως γινεται να λετε μερικοι οτι παει σφαιρα? νοκια 3310 ειχατε πριν? Πιθανό να εξαρτάται και από το πόσο "φορτωμένο" έχει κανείς το τηλέφωνό του. 1
Black Demis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 λοιπόν εδώ και δύο μέρες την έχω τα μικρά lag που υπήρχαν χάθηκαν για τα καλά... . έχει όμως και ένα αρνητικό... αυτονομία έχει μειωθεί και άλλο πριν έβγαζα 5 ώρες οθόνη τώρα με ίδια χρήση στην καλύτερη 4..... + όσο για αυτούς που λένε ότι πήγανε σφαίρα και πριν δεν λένε ψέμματα, όσο το είχα άδειο ήταν faster then light... όταν μπήκαν η 120 εφαρμογές μου το lag εμφανίστηκε παντού, ναι μεν μικρό αλλά ειχε.. . Μου λείπει απροβλιματιστη λειτουργία του g2 και το 7 ώρες screen time του.....
Ipad4 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Καλή μέρα παιδιά εγώ την εν πάρει εδώ και 4-5 μέρες αγορασμένο από seven spots και η αυτονομία πραγματικά έχει αυξηθεί μου βγάζει 5:30 ώρες σίγουρα όσο για τα lag έχουν μειωθεί αλλά υπάρχουν ακόμα κάποια πολύ μικρά αλλά δεν 3ενοχλούν καθόλου....αυτά από εμένα
themis83 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Εγω εχω το 32αρι και μπορω να πω οτι βελτιωθηκε ακομα με την L. Φανταστικο τηλεφωνο,απορω που το βλεπετε lag.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα