Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!μπαινω στο ψητο

μου χει δωσει μια καθηγητρια μου ενα usb της με καποια αρχεια

το προβλημα ομως ειναι το εξης

οταν ανοιγες το φλασακι ηταν ολο φακελοι. ομως, ειχαν σημα συντομευσης και οταν τα ανοιγα(ειτε απο τον δικο της ειτε απο τον δικο μου υπολογιστη) ανοιγε ενα σαν το cmd, petaγε ενα σφαλμα οτι λειπει κατι(ειχε καταληξη .exe) και καπακι μου ανοιγε τον φακελο. ειχα δει τη διαδρομη και ηταν E:/ονομα_φακελου

Δεν ξερω τι ειχε γινει, αλλα λογω ελλειψης χρονου(τριτη λυκειου) απλα κοιταξα να τη βοηθησω χωρις να ψαξω τη πηγη του προβληματος

Σημερα ομως εβαλα το φλασακι σε λαπτοπ του σχολειου, παρατηρησα οτι χτυπησε ιο(με τον οποιο δεν ασχοληθηκα γιατι λεω το παιρνει ο καθε ασχετος, ας χρησιμοποιησω οτι ειναι και το φτιαχνω αλλη στιγμη), και οταν ανοιξα το φλασακι ειδα οτι υπαρχουν 2 word poυ εβαλα εγω και 1 φακελος που ειχα φτιαξει απο τον δικο μου υπολογιστη(συνεπως δεν ηταν "συντομευση").οπως καταλαβαινετε λοιπον, εχω χασει ολα τα υπολοιπα αρχεια της!!εχετε ιδεα τι να κανω; να πω οτι το φλασακι εχει 200ΜΒ δικα μου αρχεια και λεει οτι εχουν καλυφθει τα 1.8gb επομενως τα αρχεια υπαρχουν ακομα. εχω "τικαρει" τις επιλογες προβολη κρυφων φακελων κ.λπ στο πινακα ελεγχου..καθε βοηθεια δεκτη!!

ευχαριστω προκαταβολικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...