Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..

Μετα απο πολη ωρα και πολλα topic's καταλαβα οτι εδω θα βγαλω μια ακρη....
Διοτι δεν γνωριζω πολυ επι του θεματος.....

Αυτο που θελω να κανω ειναι ενα gaming pc απο 900 εως 1100 ευρω...
Τα παιχνιδια που γενικα θα παιζω ζητουν πολλες απαιτησεις... Οπως το νεο Archage...

Θα ηθελα να μου δωσετε καποιες ιδεες...
Οπως και να μου εξηγησετε τι γινεται εαν εχω 2 καρτες γραφηκων και οχι μια...
Και το overclocking.....

Σας ευχαριστω

Δημοσ.

λιπών δεν κερδίζεις και τόσα πολλά με δυο κάρτες στο pc καλύτερα να πάρεις μια ποιο ανώτερη κάρτα.

τώρα για το o/c που ρωτάς τι είναι εγώ σου λέω αν δεν έχεις σχέση με pc άστο καλύτερα  άγνωστη περιοχή. 

τώρα μέσα στα λεφτά που δίνεις θες και οθόνη και πληκτρολόγιο και mouse και ηχεία και λειτουργικό.

Δημοσ.

Mε το overclocking ανεβαζεις την ταχύτητα του εξαρτηματος που θες (επεξεργαστη,ραμ,καρτα γραφικων). Για να κανεις oc χρειαζεσαι εναν ξεκλειδωτο επεξεργαστη (που ειναι συνηθως λιγο πιο ακριβοι) και αυτο γιατι οι κλειδωμενοι δεν σου αφηνουν την δυνατοτητα να τους "πειραξεις", ενα καλο τροφοδοτικο με αρκετα watt και φυσικα μια καλη αεροψυκτρα-υδροψυξη για να εισαι σε normal βαθμους.Οποτε πριν αποφασισεις τι pc θα παρεις θα πρεπει να ξερεις αν θα κανεις oc ή οχι γιατι οπως ειπα πιο πανω ειναι αλλες οι τιμες του hardware.

Δημοσ.

Οποτε καλητερα να παιξω με oc  ...

Απο  900 εως 1100 ευρω σκοπευω να δωσω μονο στο πυργο χωρις περειφεριακα

Δημοσ.

φίλε δεν είναι παιχνίδι το o/c μια μικρή μλκ και εκαψες το pc με το ζόρι θα σώσεις κάρτα γραφικών αν δεν έχεις βάλει χέρι και σε αυτή και τροφοδοτικό. αν γίνει ένα λάθος ξεχνά επεξεργαστή και μητρική. αυτά που σου λέω να λέω για δικιά σου προστασία για αυτό και σε αποτρέπω 

άλλαξε την σύνθεση από πάνω με http://www.skroutz.gr/s/5579878/Gigabyte-GeForce-GTX970-4GB-WindForce-3X-OC-GV-N970WF3OC-4GD.htmlκαι την μητρική με μια giga είναιLink.png Site: σκυλιά

• Like 1
Δημοσ.

φίλε δεν είναι παιχνίδι το o/c μια μικρή μλκ και εκαψες το pc με το ζόρι θα σώσεις κάρτα γραφικών αν δεν έχεις βάλει χέρι και σε αυτή και τροφοδοτικό. αν γίνει ένα λάθος ξεχνά επεξεργαστή και μητρική. αυτά που σου λέω να λέω για δικιά σου προστασία για αυτό και σε αποτρέπω 

+1 ,Melirin μπορεις να ετοιμασεις ενα pc για oc αλλα δοκιμασε να πειραξεις το hardware αφου βεβαιωθεις οτι εχεις τις γνωσεις. Κανεις δεν ηξερε απο oc και αυτοι που πηγαν να δοκιμασουν χωρις τις απαραιτητες γνωσεις το μετανιωσαν.Εγω δεν εχω προσπαθησει ακομα να κανω κατι τετοιο. Ξεκινα να διαβαζεις αν θες να ασχοληθεις τοσο πολυ και καλο θα ηταν πρακτικα να πειραξεις ενα παλιο και οχι το κυριο-καινουργιο σου pc.

Δημοσ.

Και γω θα σου έλεγα να πάρεις ένα κλειδωμένο σύστημα εφόσον δεν ξέρεις αρχικά πως στήνεται ένας υπολογιστής κομμάτι κομμάτι. Καλύτερο θα ήταν πρώτα να μάθεις αυτό και μετά να ασχοληθείς με overclock, έτσι ώστε να ξέρεις τι γίνεται πάνω κάτω τι θα γίνει για παράδειγμα αν ανεβάσεις την τάση του επεξεργαστή, ποιο είναι το επιτρεπόμενο όριο του κτλ. Γενικά θέλει αρκετό ψάξιμο και όρεξη πάνω απ' όλα. Δες και αυτή την σύνθεση

http://gyazo.com/ee031bae8b79710e38c84017bae63cb5

Κάρτα γραφικών

http://www.skroutz.gr/s/4347458/Sapphire-Radeon-R9-290-4GB-Tri-X-OC-UEFI-11227-00-40G.html

1130 ευρώ σύνολο

Δημοσ.

@Melirin δεν είναι κάτι το τόσο επίφοβο το oc.Με σωστά overclockable parts και ψύξη,λίγο διάβασμα,αν δεν πηγαίνεις για ρεκόρ κιόλας δεν είναι τίποτα.Μαθαίνεις και ευχαριστιέσαι και το hardware σου πέρα από τα άλλα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...