marjel Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα, Ψάχω ενα tablet για τον ανηψιό μου με "ταβάνι" τα 100 ευρώ (καλά θα ήταν και παρακάτω). Το Tablet προορίζεται για παιχνιδια και θα ηθελα να εχει καλή οθόνη και αυτονομία. Απο οσο έψαξα βρήκα αυτα εδώ: Site: Lenovo IdeaTab A3500 7" Site: Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 (8GB) Site: Asus MeMo Pad 7 ME70C-1A025A Site: Turbo-X - Tablet Slice II 7,85'' Θα ηθελα την γνώμη σας για ενα απο τα παραπάνω ή για καποιο αλλο που εχετε να μου προτείνετε. Η αγορα πρέπει να γινει αυριο - μεθάυριο, οποτε περιμένω γνώμες!!! Ευχαριστω εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 το τουβλο-χ το ξεχνας αμεσως.....απο τα υπολοιπα 3 =το Λενοβο (4πυρηνο και Android 4.2 Jelly Bean (αναβαθμίσιμο σε 4.4 KitKat) και 1280 × 800 LED IPS Multi-Touch οθονη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marjel Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 το τουβλο-χ το ξεχνας αμεσως.....απο τα υπολοιπα 3 =το Λενοβο (4πυρηνο και Android 4.2 Jelly Bean (αναβαθμίσιμο σε 4.4 KitKat) και 1280 × 800 LED IPS Multi-Touch οθονη) Καλησπέρα και ευχαριστώ για την γρηγορη απάντηση ! Αν εξαιρέσω το 3G + front camera σε αυτα τα 2 LENOVO IDEATAB A3500 59-410282 7'' IPS QUAD CORE 1.3GHZ 8GB WIFI GPS ANDROID 4.2 BLACK Site: LENOVO IDEATAB A3300 7'' QUAD CORE 1.3GHZ 8GB 3G WIFI GPS ANDROID 4.2.2 WHITE να πάω για το A3500 ? Site: Αυτό γιατι εχει αλλα specs? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/archos-gamepad-2-7-ips-quad-core-16ghz-16gb-wi-fi-android-42-jb-p-PER.902488 Αφού το θες για Παιχνίδια δες και αυτό είναι πολύ δυνατό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marjel Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/archos-gamepad-2-7-ips-quad-core-16ghz-16gb-wi-fi-android-42-jb-p-PER.902488 Αφού το θες για Παιχνίδια δες και αυτό είναι πολύ δυνατό Καλό φαινεται αλλα ειναι εκτός budget . Να ρωτήσω κατι, τι διαφορά εχουν η κωδικοί Fl - QC στο Site: lenovo ? Λεω να το παρω απο Site: κωτσόβολο γιατί έχω και ενα κουπόνι -10. Εχει κάποια διαφορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athens44 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) το ενα εχει ραδιο μαλλον ( του public) ενω του κωτσοβολου οχι και στα χρωματα το ενα ειναι μαυρο μπλε(κωτσοβολου) ενω το αλλο μαυρο σκετο. παντως οι ποιο πολλοι πουλανε το FL σκετο μαυρο .... μαλλον αυτες οι δυο διαφορες ειναι μονο. ετσι μου ειπε μια φιλη μου που εχει το FL και ειναι πολυ ευχαριστημενη απο το tablet ΔΕ ΤΟ ΕΧΩ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ -καλύτερα ρώτα και το μαγαζί να μη σε πάρω στο λαιμό μου. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2014 από Athens44 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marjel Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) το ενα εχει ραδιο μαλλον ( του public) ενω του κωτσοβολου οχι και στα χρωματα το ενα ειναι μαυρο μπλε(κωτσοβολου) ενω το αλλο μαυρο σκετο. παντως οι ποιο πολλοι πουλανε το FL σκετο μαυρο .... μαλλον αυτες οι δυο διαφορες ειναι μονο. ετσι μου ειπε μια φιλη μου που εχει το FL και ειναι πολυ ευχαριστημενη απο το tablet ΔΕ ΤΟ ΕΧΩ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ -καλύτερα ρώτα και το μαγαζί να μη σε πάρω στο λαιμό μου. Thanks αλλα και στον κωτσο λεει Επιπλέον Radio FM, Vibrator Μάλλον το εχει βαφτίσει ετσι για το Quad Core Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2014 από marjel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon-man Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Με κλειστα ματια σου συνηστω αυτο.. http://www.skroutz.gr/s/4886358/Nextbook-Premium8HD-8GB.html Παρε ενα για τον ανιψιο και ενα για σενα. Δες εκει τα χαρακτηριστικα, η μπαταρια μεσο ορο στο εξαωρο. Η προταση μου λεγεται value for money. Εφοσον αγορασεις διαδικτυακα, σε καταστημα ανεβαινει αρκετα. Το ιδιο ακριβως και σε εφταρι. Αλλα σου προτεινω το οκταρι. Μοναδικο μειονεκτημα, ξεφλουδιζει λιγο η επιστρωση απο πισω, σε μενα δηλαδη που τα λοιωνω. Η οθονη απο πλαγια δεν φαινεται καλα, λογικο σε αυτη την τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα