Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι πελατης του Οτε connex εδω κ περιπου 9 χρονια ειμαι ικανοποιημενος επειδη δεν αποσυνδεεται συχνα.αυτο που με ενοχλει ομως ειναι πως η ταχυτητα ειναι στα 8 mbps παρολο που πληρωνω εως 24.

Υπαρχει καποιος γειτονας εδω γυρω με εφεση στα online παιχνιδια να μου προτεινει κατι διαφορετικο εκτος απο HOL την οποια δοκιμασα για 6 μηνες κ αηδιασα οικτρα.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Εφόσον άμα αλλάξεις εταιρία πάλι την ίδια ταχύτητα θα έχεις εκτός από forthnet γιατί σου πάει το snr 6 οπότε παίρνεις μέχρι 3 mbps έτσι παραπάνω και άμα είναι σε καλή κατάσταση οι καλωδιώσεις

Δημοσ.

Εφόσον άμα αλλάξεις εταιρία πάλι την ίδια ταχύτητα θα έχεις εκτός από forthnet γιατί σου πάει το snr 6 οπότε παίρνεις μέχρι 3 mbps έτσι παραπάνω και άμα είναι σε καλή κατάσταση οι καλωδιώσεις

αρα μου προτεινεις να μεινω ΟΤΕ η αλλιως μονο φορθνετ?

Δημοσ.

αρα μου προτεινεις να μεινω ΟΤΕ η αλλιως μονο φορθνετ?

Ότι σε συμφέρει καλύτερα εγώ απλά είπα ότι μπορεί να πάρεις μέχρι 3 mbps (χωρίς fast path μπορεί μέχρι και 5mbit) παραπάνω με forthnet λόγω του χαμηλού snr που βάζει βέβαια άμα παίζεις online games βάζεις fast path (ote έχει ήδη) αν δεν παίζεις παίρνεις τηλέφωνο τον ote και τους ζητάς να στο βγάλουν οπότε θα πάρεις 2 mbit μπορεί και παραπάνω.

Δημοσ.

Η forthnet δίνει snr 6 μόνο σε περίπτωση που το ζητήσεις και μπορεί αν θέλει κάποιος να το έχει 7,8,9 ανάλογα με αυτά που θέλει και τις ταχύτητες που θέλει να έχει

• Like 1
Δημοσ.

Η forthnet δίνει snr 6 μόνο σε περίπτωση που το ζητήσεις και μπορεί αν θέλει κάποιος να το έχει 7,8,9 ανάλογα με αυτά που θέλει και τις ταχύτητες που θέλει να έχει

Το ξέρω αλλά άμα το ζητήσεις στο βάζουν αμέσως όπως εμένα

• Like 1
Δημοσ.

Η forthnet εχει target snr 6 και δεν χρειαζεται να το ζητησεις.

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

συνεχιζω με οτε ευτυχως κ πληρωνω 10 ευρω/μηνα παραπανω. ο κολλητος μου εβαλε φορθνετ κ τους δυο τελευταιους μηνες εμεινε συνολικα 8 ημερες χωρις ιντερνετ κ φαντασου εχει μαγαζι με ταττου. απ τη φορθνετ μας ελεγαν διαρκως γελοιες δικαιολογιες του στυλ κοπηκε καλωδιο @@@@@@ και οσο για gaming ενω εγω παιζω με 1-2 d/c  την εβδομαδα αυτος κανει d/c  καθε 10 λεπτα πολυ περισσοτερο. αυτα ισχυουν για ανω νεα σμυρνη κ εχω προσωπικη αποψη επειδη τα βλεπω καθημερινα. Δεν θα μου σπασουν αυτοι τα νευρα για 10 ευρω το μηνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...