Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες.

Εμπειρος χρηστης android με δεκαδες συσκευες και χρηστης windows μονο με 925 οταν πρωτοκυκλοφορησε.

Λοιπον, θελω μια συσκευη που θα μεινει ενα ετος στα χερια μου. Μ εχουν κουρασει οι ασταματητες αλλαγες.  Υπαρχει και ταμπλετ android 8αρι.

Υποψηφιοι

-Nokia lumia 1320  (200euros)

-Asus zenfone 6   (190)

-Motorola moto g 2ng gen  (185)

-Huawei p6   (180)

-Nokia lumia 925  (210)

-Xiaomi mi3  (225)

Tα συν και τα πλην ειναι γνωστα. Θελω απλα να ακουσω ποιο και γιατι το διαλεγετε.Δειτε κ τιμες στην παρενθεση.

Ευχαριστω...

Δημοσ.

Καλύτερο από Όλα είναι το mi3 απλά δεν παίρνει sd .

Δεύτερη επιλογή αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος Asus.

Σε Windows Προσωπικά Εγώ δεν θα έπαιρνα.

Δημοσ.

Εφόσον υπάρχει ταμπλετ Android εγώ θα πήγαινα σε wp

Ίσα ίσα που από τη στιγμή που έχει Android Tablet, θα ήταν προτιμότερο να πάει σε Android τηλέφωνο, να έχει τις ίδιες εφαρμογές και απόλυτο συγχρονισμό.

Δημοσ.

Σ'αυτά τα λεφτά πάντως , εγώ ετοιμάζομαι να πάρω το οκταπύρηνο Xiaomi Note

Και πολύ καλά θα κάνεις, περίπου ένα μήνα το έχω και δεν το αλλάζω με κανένα ,οθόνη ταχύτητα μπαταρία σε όλα Είναι τέλειο.

Το μεγάλο του ατού η μπαταρία δεν λέει να τελειώσει.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ εννοείται θα έπαιρνα το Mi3 (α....το έχω !!!!  :-D  )

Δείτε και ένα συγκριτικό που ανέβασε σήμερα στο FB το κινέζικο MIUIpost-64788-0-45963300-1414006070_thumb.jpg

Δημοσ.

Με το WP (που σε λίγο καιρό θα έχει και τα νέα Windows 10)

ο φίλος θα έχει τις ίδιες εφαρμογές με το PC και απόλυτο συγχρονισμό σε επαφές, mail κλπ (ακόμα και συγχρονισμό με gmail).

Δημοσ.

Η ανάλυση του ναι μεν είναι στα 1280x720, τα ppi  όμως είναι στα 245, βάλε και την 6αρα οθόνη και θα καταλάβεις.

Δημοσ.

Α εσυ λες για το 6αρι. Εγω το 5αρι σκεφτομαι να παρω.

το 5αρι το εχω. ειναι πολυ καλο VFM, σε ολες τις κατηγοριες. 

ομως εχει μερικα μειον, που μπορει να σε ξενερωσουν. 

1 μπαταρια ενσωματωμενη. δεν μπαινοβγαινει. 

2 η διαρκεια της ειναι μετρια. θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερη, με τετοιο μεγεθος κινητου..! να σου δωσω ενα ευρος, με ανοικτα ολες τις δικτυωσεις, Wifi - gps-3g...., κραταει ΜΑΧ 9-10 ωρες περιπου...!!  με νορμαλ χρηση βγαζεις ανετα 1-1,5 μερα.!!  υπ' οψιν, δεν το κλεινω ποτε..!

3 για 5αρι ειναι λιγο μεγαλο. εχει μεγαλα "πλαισια" γυρω απο την οθονη..! δλδ, ανετα θα μπορουσε να ηταν και 5,5"...!! αλλα ειναι ανετο στο πιασιμο..!

βασικα αυτα ειναι τα μειον. αν σκεφτω κατι αλλο θα σου πω. 

αλλα γενικοτερα σαν αποδοση, ειναι απο τα πολυ καλα κινητα που εχω πιασει στα χερια μου. πολυ γρηγορο, χωρις κολληματα.  αναβαθμιστηκε πριν λιγες μερες σε ΚΙΤ ΚΑΤ (4.4.2).

επισης, η ASUS θεωρω οτι εχει κανει τρομερη δουλεια στο ZenUI. με πολλες βοηθητικες εφαρμογες, ενσωματωμενες..! 

σε 5" με 720Ρ αναλυση μιλατε για.... ppi....?  επειδη δουλεψα και ενα OnePlusOne που εχει παρει ενας φιλος, διπλα διπλα, περαν της "μεγαλυτερης" επιφανειας εργασιας που σου δινει η FHD αναλυση, δεν μπορουσα να διακρινω πιξελ σε καμμια απο τις οθονες..!  αν εσεις εχετε υπεροραση..................!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...