Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση αρχικα φιλε Κωστα. Το διαβασα το review και μπορω να πω πως οντως ειναι πολυ κοντα στις μετρησεις αλλα κι εγω ειδα οτι σε overall εινια καλυτερη της 970 χωρις βεβαια να ξερω τις επιδωσεις της στα shadow of mordor kai alien οπου δεν τις συγκρινει. Περα απο αυτο ομως μου εκανε και εντυπωση και η 980 οποτε πως θα φαινοταν σαν επιλογη μια απο τις 2 http://www.e-shop.gr/msi-geforce-gtx980-gtx980-gaming-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.514546 https://www.skroutz.gr/s/5536124/Gigabyte-GeForce-GTX980-4GB-Gaming-GV-N980G1-GAMING-4GD.html κοιτα απο τι ειδα λογω και της τιμης που μπορω να εχω ως ταβανι (τα 700) σκευτομουν να παω και σε μια 980..αλλα οσο αφορα την οθονη μετα την παραπανω συζητηση δεν θα ελεγα και οχι σε μαι αλλαγη σε κανα 5ρι μηνες 980 για ποιο λογo???Επειδη κοστιζει σχεδον 2σια τιμη απο την 970??
Ragonix Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 980 για ποιο λογo???Επειδη κοστιζει σχεδον 2σια τιμη απο την 970?? Οχι γι αυτο. Το ειπα επειδη ειδα το review πιο πανω για την 970 και ειδα και τα νουμερα της 980 και σκευτικα οτι ισως να με καλυπτε για ποιο πολυ χρονικο διαστημα απο θεμα αναβαθμησεων στα games κυριως. Βεβαια απλα το ειπα σαν σκεψη.
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Οχι γι αυτο. Το ειπα επειδη ειδα το review πιο πανω για την 970 και ειδα και τα νουμερα της 980 και σκευτικα οτι ισως να με καλυπτε για ποιο πολυ χρονικο διαστημα απο θεμα αναβαθμησεων στα games κυριως. Βεβαια απλα το ειπα σαν σκεψη. Ναι και παλι,τα νουμερα που ειδες ηταν τοσο μεγαλα που να δικαιολογουν την διπλασια τιμη εγω αυτο λεω. Και η οθονη που εχεις μια χαρα οθονη ειναι αν εισαι ικανοποιημενος μεχρι τωρα δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις.Αλλωστε αυτο ειναι ενα απο τα 2 αρνητικα που εχουν τα ακριβοτερα Monitor,οτι 1)κοστιζουν παραπανω και 2)χρειαζονται συχνες αναβαθμισεις στην καρτα γραφικων . 1
Millennium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Στα 400€+ που έχουν τώρα οι καλές υλοποιήσεις 970, δεν το λέμε και value for money..Γιατί υπάρχουν και καλές R9 290X φθηνότερες (όπως η δεύτερη που πόσταρε ο fulgore) από 360€+. +1 Και σε νούμερα που βγάζουν χρήστες και η 290 η "απλή" σχεδόν στα ίδια είναι σε DX και σε αρκετά μπορεί να βγάζει και λίγα περισσότερα γιατί υπάρχουν πολλά amd gaming evolved παιχνίδια λόγω των συνεργασιών.Με Mantle είναι ανεβασμένες και εκεί και αν βάλεις και τα παιχνίδια που μπορείς να πάρεις με τις R9 μεγαλώνει το value. το θεμα ειναι ομως στο που πρεπει να κοιταξω (εννοω σε μαρκα, χαρακτηριστικα κλπ.) γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να κανω και κανα λαθος σε επιλογη παλι Αν αποφασίσεις εσύ να πάρεις καλύτερη θα ανοίξεις θέμα,θα ρωτήσεις και θα το ψάξεις και μόνος σου.Δε ξέρω τι εννοείς λέγοντας λάθος επιλογή. 2
Ragonix Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα και παλι. Ενταξει τοτε νομιζω καλυφθηκα και στα δυο θεματα καρτα και monitor. Θα παω να αγορασω καταληγοντας πλεον την 290X vapor-x και επειδη οντως ειμαι ευχαριστημενος με το μονιτορ που εχω αμα υπαρξει η αναγκη για αλλαγη τοτε θα ανοιξω θεμα οπου ειναι και το πιο σωστο. 1
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα και παλι. Ενταξει τοτε νομιζω καλυφθηκα και στα δυο θεματα καρτα και monitor. Θα παω να αγορασω καταληγοντας πλεον την 290X vapor-x και επειδη οντως ειμαι ευχαριστημενος με το μονιτορ που εχω αμα υπαρξει η αναγκη για αλλαγη τοτε θα ανοιξω θεμα οπου ειναι και το πιο σωστο. Συμφωνω απολυτα μαζι σου στον τομεα του Monitor,ειναι πολυ αξιολογο all around monitor,αλλα στην καρτα γραφικων απλα να σου ξανααναφερω οτι 450ευρω για 290x ειναι παρα πολλα χρηματα δεδομενου οτι μπορεις να την βρεις με 360ευρω, μπορεις να γλυτωσεις τουλαχιστον 90ευρω(ασε που υπαρχουν αλλες εκδοσεις πχ Msi,Gigabyte,Asus που εχουν 3 χρονια εγγυηση ενω η Sapphire δινει 2 χρονια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα