Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας,

Θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας αν στο συστημα που ηδη εχω θα χωρουσε καποια αναβαθμιση για χρηση gaming. Τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη ειναι τα παρακατω

CPU: Intel i5 4670Κ 

CPU cooler: Corsair Hydro Series H100ι

Motherboard: MSI Z87-G45 GAMING 

Ram: 2 X 4GB Corsair Vengeance 1600MHz DDR3

GPU: Gigabyte Radeon HD 7870 O.C 2GB DDR5

SSD: OCZ Agility 3 120GB

Psu: Corsair Gaming series GS800

Case: Corsair Obsidian Series 800D

Monitor: Dell Ultrasharp 24¨ Wide LED

Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series

Speakers: Logitech Z-5500

Keyborad: Razer Blackwidow Ultimate

Mouse: Razer Mamba 2012 4g

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 600-700 euro

ii) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση): E-shop κατα προτιμιση εκτως και αν υπαρχει καποια καλυτερη προταση για το συγκεκριμενο κομματι οποτε δεν θα εχω προβλημα. Απλα να μπορει να αποσταλει με αντικαταβολη διοτι μενω Αθηνα.

Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια :-D

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχεις πρόβλημα με κάποιο παιχνίδι;;;;

Βασικά μόνο vga με παραπάνω gb αξίζει αφού βλέπουμε πολλά εκτρώματα τον τελευταίο καιρό με παιχνίδια που θέλουν μέχρι και 6gb στην vga!!!!!! 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα φιλε μου,

Ευχαριστω για την απαντηση. Ειδα κατι παραξενα framedrops  στο Alien:Isolation, Shadow Of Mordor (τα οποια μου εχει τα γραφικα σε medium by default). Απλα για καποιο (χαζο ισως) λογο το σκευτικα καπως παραξενα και το μυαλο μου κατεληξε στο συμπερασμα οτι ισως να χρειαζομαι καπου καποια αναβαθμιση και για μελλοντικη χρηση.

Δημοσ.

Στο mordor έβαλες το πακέτο με το high resolution;;;

Πάντως μιλάνε για drop και στο ps4 οπότε ίσως να έχει να κάνει με την μηχανική του παιχνιδιού ή με κάποιο ειδικό φίλτρο/εφέ που είναι πολύ βαρύ.

Δημοσ.

Επειδη εχω το Ps4  και το εν λογω παιχνιδι, η αληθεια ειναι οτι επιβεβαιωνω το ιδιο πραγμα σε καποιες τυχαιες στιγμες. Παντως γι αυτο που με ρωτησες νομιζω πως ναι (απλα δεν ειμαι σιγουρος επειδη το κατεβασα "μαυρα" τον υπολογιστη :ph34r: ).

Για να ειμαι ειλικρινης κι εγω σε vga ειμαι λιγο πιο προσανατολισμενος οπως ειπες κ'εσy και ο φιλος kataramenos στο να αλλαξω απλα μια παραπανω γνωμη θα με βοηθησει σιγουρα. 

Δημοσ.

Μόνο η κάρτα γραφικών θα μπορούσε να αναβαθμιστεί κατα βάση. Αν δεν σε ικανοποιεί το πως τρέχουν τα games σου στην ανάλυση και τις ρυθμίσεις που παίζεις, τότε μπορείς να σκεφτείς για νέα gpu κάποια στιγμή.

• Like 2
Δημοσ.

Σε ποια θα ηταν καλυτερη ως επιλογη ομως; σκευτομουν σε R9  κατι για να ειμαι ειλικρινης αλλα σκευτομουν μηπως μπορουσα να παω σε μια καρτα απο nVidia πλευρα.

Δημοσ.

Με τέτοιο budget μπορείς να δεις ανάμεσα σε αυτές τις 2: GTX 980 ή R9 290X. Η 980 είναι πανάκριβη προς το παρόν και δεν αξίζει. Η R9 290X από την άλλη έχει πολύ καλές υλοποιήσεις σε καλές τιμές: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=39674&cat=5&sub=136&pmanuf=56&sort=undefined&step=2.

• Like 1
Δημοσ.

Η 980 δεν αξιζει μονο λογο χρηματων η δεν αξιζει σε σχεση χρηματα/αποδοση εν συγρκισει με την R9 290X:

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ θα πρότεινα Gtx 980/780Ti ή 290X πρώτα και μετά οθόνη 144hz θα είναι ότι πρέπει αν ενδιαφέρεσαι.

Χάνεις ποιότητα λόγο TN Panel αλλά κερδίζεις σε απόκριση/smoothness κτλπ.

Edit: Μπορείς να περιμένεις και την 980 Ti.

Δημοσ.

Τα παιχνιδια που παιζω κυριως ειναι fps και μετα κοιταω για games τυπου οπως ανεφερα αρχικα shadow of mordor, alien τωρα, αργοτερα το gta, cod κλπ.

Δημοσ.

Προσωπικά στη θέση σου δε θα άλλαζα την οθόνη, αυτή που έχεις είναι αρκετά καλή. Ποιο μοντέλο είναι ακριβώς; Πιστεύω δεν υπάρχει διαφορά στο μάτι στα 60Hz με τα 144Hz και σίγουρα προτιμώ τα καλύτερα χρώματα μιας IPS panel οθόνης έναντι μιας TN. Θα περίμενα να πέσουν οι τιμές στις 1440p οπότε όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω θα άλλαζα την gpu

Δημοσ.

Απο το msystems την ειχα παρει και συγκεκριμενα σου παραθετω και το link για να τη δεις: http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=12706.

Περα απο την οθονη ομως, οποια απο τις 2 επιλεξω να αγορασω απο τις καρτες γραφικων που προτειναν τα παιδια θα ειμαι καλυμμενος ετσι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...